Milliós beruházás: így újult meg a Bagolyvár Vadaspark

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Milliós beruházás: így újult meg a Bagolyvár Vadaspark

Szolnok egyre bővülő látnivalóinak sorát újabbak gyarapítják, miután a NEFAG Zrt. százmillió forintból fejlesztette a méltán közkedvelt Bagolyvár Vadasparkot – írja a szoljon.hu.

Ahogy a portál írja egyre több vendég visszajelzése és a látogatószám folyamatos növekedése indokolta a létesítmény megújítását és átfogó fejlesztését, melynek során fontos célkitűzés volt, hogy megmaradjon a tizenkét éve alapított vadaspark családias hangulata és a létesítmény továbbra is képes legyen erdei iskolai foglakozások kiszolgálására, nyári táborok megrendezésére.

A vadasparkban végzett fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg harminchat faj százötvenkilenc egyede tekinthető meg. A mostani felújítások utána a vadaspark egy korszerű fogadóépülettel és gondozói helyiségekkel, új parkolórésszel, további négyszáz folyóméter térköves sétaúttal, öt nagyméretű kifutóval és berendezéseivel bővült. Az újként kialakított kifutók 9.000 m² bővítést jelentenek, így már 28.000 m² területen lehet zavartalanul megcsodálni az állatokat a természetes élőhelyükhöz hasonló körülmények között.

A vadaspark 2019-ben megkapta a legszigorúbb, állatkerti előírásoknak megfelelő hatósági besorolást így az a későbbiekben további különleges állatoknak is otthonaként szolgálhat. A fejlesztések során a társaság különösen óvta a területen található fákat, és csak a legszükségesebb esetben, mértékben került sor azok kivágására, illetve további tizenötezer csemetét ültetett el

- számolt be róla a portál.

Mint írják a NEFAG Zrt. közel százmillió forint nagyságrendű vadasparki fejlesztésének köszönhetően, Szolnok olyan erdei létesítménnyel lett gazdagabb, amivel megteremtődött a szabadidő tartalmas, élményekkel teli eltöltésének lehetősége.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szolnok

vadaspark

jász-nagykun szolnok megye

fejlesztés