Újra látogatható: megnyitotta kapuit a Budakeszi Vadaspark

MTI   
  Megosztom
Újra látogatható: megnyitotta kapuit a Budakeszi Vadaspark

Biztonsági szabályok életbe léptetésével hétfőtől újra megnyitja kapuit a Budakeszi Vadaspark; a Kárpát-medencében őshonos állatokat bemutató intézmény hétköznap 9 és 17 óra között, hétvégén és ünnepnapokon 9 és 18 óra között várja a látogatókat.

A kijárási korlátozás alatti online vadasparki élményt hétfőtől felválthatja az állatokkal való személyes találkozás

- közölte a Budakeszi Vadaspark.

A Vadaspark újranyitásával egyidejűleg a Dinó Park és a KávéZoo is újból nyitva tart. A Kecskesimogató kivételével az állatsimogatók zárva lesznek, az állatbemutatók és látványetetések pedig ideiglenesen szünetelnek. A Budakeszi Vadaspark azon látogatóinak, akiknek bérlete 2020. március 16. és 2021. március 15. között jár le, a bérlet érvényességi ideje két hónappal meghosszabbodik

- olvasható a közleményben.

A biztonság érdekében a Vadaspark új látogatói szabályokat léptetett életbe. A park területén - az egy háztartásban élők kivételével - kötelező a legalább másfél méteres védőtávolság betartása, ajánlott az orrot és szájat eltakaró védőmaszk használata, és javasolják a bankkártyával vagy SZÉP-kártyával történő fizetést.

A Vadaspark dolgozói a frekventált pontokon és a játszótereken kézfertőtlenítőket helyeztek ki és nagy gondot fordítanak az illemhelyek és a látogatói tér tisztán tartására, ezért kérik a látogatókat, hogy fokozottan ügyeljenek e helyiségek, terek tisztaságára. A Vadaspark közösségi média-felületein továbbra is nyomon követhető a park állatainak élete. Élő bejelentkezések várják az érdeklődőket, és folytatódik a legkisebbeknek szóló Vadasparki Mesesorozat, a hónap állatával készült képzeletbeli interjúk, feladványok, valamint játékok is.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

budakeszi

budakeszi vadaspark

vadaspark

nyitva tartás

látogatás