Itt is árat emeltek: ennyiért strandolhatunk az egyik legnépszerűbb balatoni üdülőhelyen

HelloVidék   
  Megosztom
Itt is árat emeltek: ennyiért strandolhatunk az egyik legnépszerűbb balatoni üdülőhelyen

20 százalékkal, 1700 forintra nőtt az Eszterházy strand felnőtt belépőjének ára, és 10 százalékkal, 1050 forintra emelkedett a Kisfaludy strand napi felnőtt belépőjének ára Balatonfüreden.

A június 6-i hétvégén kinyitnak a balatonfüredi strandok, ami azt jelenti, hogy szombattól már jegyet kell vásárolni a belépéshez. Megújult vizesblokkok, új öltözők és az Esterházy strandon új vízbevezető lépcsők is várják a vendégeket, akiknek többe kerül majd a strandolás, mint tavaly, számolt be a Füred TV.

A füredi lakosok a Kisfaludy strandra érvényes, 500 forintos idényigazolványt válthatnak ki.

Más is változott: a koronavírus miatti szabályok alapján speciális feltételekkel használhatók a fürdőhelyek, a távolságtartás szabályait itt is be kell tartani. A biztonság érdekében

A strandokra is vonatkozik a is a 1,5-2 méteres távolság betartása, emellett kiemelt hangsúlyt kap a fertőtlenítés is.

Balatonfüred két strandját 70 millió forintból korszerűsítették.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

balatonfüred

strand

belépőjegy

drágulás

koronavírus

koronavírus-járvány