Itt is árat emeltek: ennyiért strandolhatunk az egyik legnépszerűbb balatoni üdülőhelyen

HelloVidék   
  Megosztom
Itt is árat emeltek: ennyiért strandolhatunk az egyik legnépszerűbb balatoni üdülőhelyen

20 százalékkal, 1700 forintra nőtt az Eszterházy strand felnőtt belépőjének ára, és 10 százalékkal, 1050 forintra emelkedett a Kisfaludy strand napi felnőtt belépőjének ára Balatonfüreden.

A június 6-i hétvégén kinyitnak a balatonfüredi strandok, ami azt jelenti, hogy szombattól már jegyet kell vásárolni a belépéshez. Megújult vizesblokkok, új öltözők és az Esterházy strandon új vízbevezető lépcsők is várják a vendégeket, akiknek többe kerül majd a strandolás, mint tavaly, számolt be a Füred TV.

A füredi lakosok a Kisfaludy strandra érvényes, 500 forintos idényigazolványt válthatnak ki.

Más is változott: a koronavírus miatti szabályok alapján speciális feltételekkel használhatók a fürdőhelyek, a távolságtartás szabályait itt is be kell tartani. A biztonság érdekében

A strandokra is vonatkozik a is a 1,5-2 méteres távolság betartása, emellett kiemelt hangsúlyt kap a fertőtlenítés is.

Balatonfüred két strandját 70 millió forintból korszerűsítették.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

balatonfüred

strand

belépőjegy

drágulás

koronavírus

koronavírus-járvány