Hamarosan minden kiderül: újraindult a Drága örökösök befejező évadának forgatása

HelloVidék   
  Megosztom
Hamarosan minden kiderül: újraindult a Drága örökösök befejező évadának forgatása

Ismét elindult a Drága örökösök új részeinek forgatása, miután a koronavírus-járvány miatt márciusban leállították a munkát. Arról még nincsenek információk, hogya negyedik évad bemutatója csúszik-e a megváltozott helyzet miatt - írja az RTL.

Hatalmas lelkesedéssel kezdett bele a stáb és a színészek ismét a Drága örökösök új részeinek forgatásába, miután a járvány elején leállt munka, de a karantén után végre újraindulhatott - számolt be oldalán a televíziócsatorna.

A sorozat negyedik évadának forgatása év elején kezdődött, majd márciusban állították le a koronavírus-járvány miatt. Akkor azt írták, hogy a negyedik évad a tervek szerint a 2020-21-es szezonban kerül képernyőre, de arról még nincsenek információk, hogy a jelenlegi körülmények miatt számíthatnak-e a nézők csúszásra.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

film

sorozat

drága örökösök