Hamarosan minden kiderül: újraindult a Drága örökösök befejező évadának forgatása

HelloVidék   
  Megosztom
Hamarosan minden kiderül: újraindult a Drága örökösök befejező évadának forgatása

Ismét elindult a Drága örökösök új részeinek forgatása, miután a koronavírus-járvány miatt márciusban leállították a munkát. Arról még nincsenek információk, hogya negyedik évad bemutatója csúszik-e a megváltozott helyzet miatt - írja az RTL.

Hatalmas lelkesedéssel kezdett bele a stáb és a színészek ismét a Drága örökösök új részeinek forgatásába, miután a járvány elején leállt munka, de a karantén után végre újraindulhatott - számolt be oldalán a televíziócsatorna.

A sorozat negyedik évadának forgatása év elején kezdődött, majd márciusban állították le a koronavírus-járvány miatt. Akkor azt írták, hogy a negyedik évad a tervek szerint a 2020-21-es szezonban kerül képernyőre, de arról még nincsenek információk, hogy a jelenlegi körülmények miatt számíthatnak-e a nézők csúszásra.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

film

sorozat

drága örökösök