Hamarosan minden kiderül: újraindult a Drága örökösök befejező évadának forgatása

HelloVidék   
  Megosztom
Hamarosan minden kiderül: újraindult a Drága örökösök befejező évadának forgatása

Ismét elindult a Drága örökösök új részeinek forgatása, miután a koronavírus-járvány miatt márciusban leállították a munkát. Arról még nincsenek információk, hogya negyedik évad bemutatója csúszik-e a megváltozott helyzet miatt - írja az RTL.

Hatalmas lelkesedéssel kezdett bele a stáb és a színészek ismét a Drága örökösök új részeinek forgatásába, miután a járvány elején leállt munka, de a karantén után végre újraindulhatott - számolt be oldalán a televíziócsatorna.

A sorozat negyedik évadának forgatása év elején kezdődött, majd márciusban állították le a koronavírus-járvány miatt. Akkor azt írták, hogy a negyedik évad a tervek szerint a 2020-21-es szezonban kerül képernyőre, de arról még nincsenek információk, hogy a jelenlegi körülmények miatt számíthatnak-e a nézők csúszásra.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

film

sorozat

drága örökösök