Hamarosan minden kiderül: újraindult a Drága örökösök befejező évadának forgatása

HelloVidék   
  Megosztom
Hamarosan minden kiderül: újraindult a Drága örökösök befejező évadának forgatása

Ismét elindult a Drága örökösök új részeinek forgatása, miután a koronavírus-járvány miatt márciusban leállították a munkát. Arról még nincsenek információk, hogya negyedik évad bemutatója csúszik-e a megváltozott helyzet miatt - írja az RTL.

Hatalmas lelkesedéssel kezdett bele a stáb és a színészek ismét a Drága örökösök új részeinek forgatásába, miután a járvány elején leállt munka, de a karantén után végre újraindulhatott - számolt be oldalán a televíziócsatorna.

A sorozat negyedik évadának forgatása év elején kezdődött, majd márciusban állították le a koronavírus-járvány miatt. Akkor azt írták, hogy a negyedik évad a tervek szerint a 2020-21-es szezonban kerül képernyőre, de arról még nincsenek információk, hogy a jelenlegi körülmények miatt számíthatnak-e a nézők csúszásra.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

film

sorozat

drága örökösök