Népszerű az új kerékpárútvonal: itt teker most a legtöbb bringás

HelloVidék   
  Megosztom
Népszerű az új kerékpárútvonal: itt teker most a legtöbb bringás

Nagyon várták többek között a hobbikerékpárosok is, hogy elkészüljön a beruházás. Hihetetlenül veszélyes volt, amikor a kamionok elhúztak az úton kerekezők mellett. Amióta átadták a Nyíregyháza–Tokaj kerékpárutat, tálcán kínálja magát a bringázási lehetőség – meséli Kazai Béla a Zöld Kerék Alapítvány tagja a szon.hu-nak.

Érzékeljük, hogy mennyien kiéheztek a tekerésre, a jó társaságra, a friss leve­gőre. A Szent Iván-napi programunkon kétszázhúszan vettek részt. Most Bringa Partyra várjuk az érdeklődőket. Július 25-én, szombaton reggel kilenckor indulunk a nyíregyházi Kossuth térről, az úti cél pedig Tokaj. Az odaúton a kerékpárút melletti vállalkozások kedvezményes frissítőkkel és ajándékokkal várnak bennünket, ehhez az indulásnál kell átvenni a kísérőlapot. Érdeklődni, tájékozódni a weblapon lehet

- mondta el a portálnak Kazai Béla.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bringa

bringázás

kerékpár

kerékpározás

tokaj

nyíregyháza