Népszerű az új kerékpárútvonal: itt teker most a legtöbb bringás

HelloVidék   
  Megosztom
Népszerű az új kerékpárútvonal: itt teker most a legtöbb bringás

Nagyon várták többek között a hobbikerékpárosok is, hogy elkészüljön a beruházás. Hihetetlenül veszélyes volt, amikor a kamionok elhúztak az úton kerekezők mellett. Amióta átadták a Nyíregyháza–Tokaj kerékpárutat, tálcán kínálja magát a bringázási lehetőség – meséli Kazai Béla a Zöld Kerék Alapítvány tagja a szon.hu-nak.

Érzékeljük, hogy mennyien kiéheztek a tekerésre, a jó társaságra, a friss leve­gőre. A Szent Iván-napi programunkon kétszázhúszan vettek részt. Most Bringa Partyra várjuk az érdeklődőket. Július 25-én, szombaton reggel kilenckor indulunk a nyíregyházi Kossuth térről, az úti cél pedig Tokaj. Az odaúton a kerékpárút melletti vállalkozások kedvezményes frissítőkkel és ajándékokkal várnak bennünket, ehhez az indulásnál kell átvenni a kísérőlapot. Érdeklődni, tájékozódni a weblapon lehet

- mondta el a portálnak Kazai Béla.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bringa

bringázás

kerékpár

kerékpározás

tokaj

nyíregyháza