Nem marad el az idei rali szezon: mutatjuk, hol várható forgalomkorlátoz Nógrád megyében

MTI   
  Megosztom
Nem marad el az idei rali szezon: mutatjuk, hol várható forgalomkorlátoz Nógrád megyében

A rali országos bajnokság első futama miatt több útszakaszon ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani vasárnap Nógrád megyében - számolt be róla a megyei főkapitányság.

Közölték, vasárnap 6-tól 21 óráig teljes szélességében lezárják a 23117-es út Salgótarján és Kazár közötti szakaszát. Kerülni Vizslás irányába javasolt; 6 óra 30 perctől 21 óra 30 percig teljes szélességében lezárják a Bátonyterenye Szorospataki út 104. szám előtti útkereszteződéstől a Szorospatak irányába vezető útszakaszt; 7 óra 30 perctől 21 óra 30 percig teljes útlezárásra kell számítani a 2408-as számú úton Mátrakeresztes és Mátraszentimre között, a 23+512 és a 13+570 kilométerszelvény közötti szakaszon. Kerülni Recsk, illetve Gyöngyös irányába javasolt.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakokban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek, és arra is, hogy a balesetek megelőzése érdekében a versenyt biztonságos helyről, a szabályokat betartva tekintsék meg.

A Steelvent Salgó Rally futamain a Salgótarján-Kazár és a Mátraszentimre-Mátrakeresztes szakasz szabadon látogatható, nézők elől elzárt területek Bátonyterenye és Mátraalmás között lesznek, itt a rajt utáni három-négy kilométer látogatható.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rali

salgótarján

salgó-rali

verseny

autóverseny

forgalomkorlátozás