Nem marad el az idei rali szezon: mutatjuk, hol várható forgalomkorlátoz Nógrád megyében

MTI   
  Megosztom
Nem marad el az idei rali szezon: mutatjuk, hol várható forgalomkorlátoz Nógrád megyében

A rali országos bajnokság első futama miatt több útszakaszon ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani vasárnap Nógrád megyében - számolt be róla a megyei főkapitányság.

Közölték, vasárnap 6-tól 21 óráig teljes szélességében lezárják a 23117-es út Salgótarján és Kazár közötti szakaszát. Kerülni Vizslás irányába javasolt; 6 óra 30 perctől 21 óra 30 percig teljes szélességében lezárják a Bátonyterenye Szorospataki út 104. szám előtti útkereszteződéstől a Szorospatak irányába vezető útszakaszt; 7 óra 30 perctől 21 óra 30 percig teljes útlezárásra kell számítani a 2408-as számú úton Mátrakeresztes és Mátraszentimre között, a 23+512 és a 13+570 kilométerszelvény közötti szakaszon. Kerülni Recsk, illetve Gyöngyös irányába javasolt.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakokban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek, és arra is, hogy a balesetek megelőzése érdekében a versenyt biztonságos helyről, a szabályokat betartva tekintsék meg.

A Steelvent Salgó Rally futamain a Salgótarján-Kazár és a Mátraszentimre-Mátrakeresztes szakasz szabadon látogatható, nézők elől elzárt területek Bátonyterenye és Mátraalmás között lesznek, itt a rajt utáni három-négy kilométer látogatható.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rali

salgótarján

salgó-rali

verseny

autóverseny

forgalomkorlátozás