Ez hihetetlen: így leshetünk be most teljesen ingyen a Operaházba

MTI   
  Megosztom
Ez hihetetlen: így leshetünk be most teljesen ingyen a Operaházba

Egyedi műsorral kápráztatja el az operák szerelmeseit a Magyar Állami Operaház OperaLive ingyenes közvetítéssorozatával. A közösségi oldalukon megtekinthető programok szombaton és vasárnap is rengeteg meglepetést ígérnek.

Énekes, zenés, táncos kamaraprodukciókkal, valamint Kálmándy Mihály és Sáfár Orsolya MaszkaBál áriaestjeivel folytatódik a hétvégén a Magyar Állami Operaház OperaLive közvetítéssorozata, amelyeket az Opera Facebook-oldalán közvetít.

Szombaton és vasárnap a múlt vasárnap útjára indult MaszkaBál programsorozat folytatódik két újabb kamaraművész estjével. Szombaton a külföldön is jelentős karriert befutott Kálmándy Mihály lép a közönség elé. A Kossuth-díjas énekes a közönség körében elsősorban Verdi nagy bariton szerepeivel, köztük az ikonikus Nabuccóval ért el sikereket, melyek közül többet is megidéz a MaszkaBál műsorában. Az est vendége Váradi Zita, aki Mozart-darabokkal készül a közvetítésre. A szombati MaszkaBál műsorvezetője Mona Dániel, rendezője Mányik Albert, zongorán kísér Szennai Kálmán.

Vasárnap 20 órától a főként Mozart, a 19. századi romantikus operairodalom, valamint Puccini szoprán szerepeiről ismert Sáfár Orsolya lép a kamerák elé a Hevesi Sándor háziszínpadon. A számtalan versenydíjjal kitüntetett énekesnő a MaszkaBál keretében Donizetti, Gounod és Bizet darabjai mellett több Puccini-áriát is előad, a Bohémélet egyik részletében pedig a szintén kamaraénekes Boncsér Gergely lesz a partnere. Az est műsorvezetője Ókovács Szilveszter, rendezője Magyar Orsolya, zongorán közreműködik Katona Anikó.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

opera

szórakozás

zene

ingyenes