Ez hihetetlen: így leshetünk be most teljesen ingyen a Operaházba

MTI   
  Megosztom
Ez hihetetlen: így leshetünk be most teljesen ingyen a Operaházba

Egyedi műsorral kápráztatja el az operák szerelmeseit a Magyar Állami Operaház OperaLive ingyenes közvetítéssorozatával. A közösségi oldalukon megtekinthető programok szombaton és vasárnap is rengeteg meglepetést ígérnek.

Énekes, zenés, táncos kamaraprodukciókkal, valamint Kálmándy Mihály és Sáfár Orsolya MaszkaBál áriaestjeivel folytatódik a hétvégén a Magyar Állami Operaház OperaLive közvetítéssorozata, amelyeket az Opera Facebook-oldalán közvetít.

Szombaton és vasárnap a múlt vasárnap útjára indult MaszkaBál programsorozat folytatódik két újabb kamaraművész estjével. Szombaton a külföldön is jelentős karriert befutott Kálmándy Mihály lép a közönség elé. A Kossuth-díjas énekes a közönség körében elsősorban Verdi nagy bariton szerepeivel, köztük az ikonikus Nabuccóval ért el sikereket, melyek közül többet is megidéz a MaszkaBál műsorában. Az est vendége Váradi Zita, aki Mozart-darabokkal készül a közvetítésre. A szombati MaszkaBál műsorvezetője Mona Dániel, rendezője Mányik Albert, zongorán kísér Szennai Kálmán.

Vasárnap 20 órától a főként Mozart, a 19. századi romantikus operairodalom, valamint Puccini szoprán szerepeiről ismert Sáfár Orsolya lép a kamerák elé a Hevesi Sándor háziszínpadon. A számtalan versenydíjjal kitüntetett énekesnő a MaszkaBál keretében Donizetti, Gounod és Bizet darabjai mellett több Puccini-áriát is előad, a Bohémélet egyik részletében pedig a szintén kamaraénekes Boncsér Gergely lesz a partnere. Az est műsorvezetője Ókovács Szilveszter, rendezője Magyar Orsolya, zongorán közreműködik Katona Anikó.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

opera

szórakozás

zene

ingyenes