Bezárnak a mozik: kiderült, mi lesz az előre megváltott jegyek sorsa

HelloVidék   
  Megosztom
Bezárnak a mozik: kiderült, mi lesz az előre megváltott jegyek sorsa

A Cinema City bejelentette, hogy valamennyi magyarországi moziját november 11-től határozatlan időre bezárja az új kormányrendelet értelmében. Az ajándékjegyek érvényességét meghosszabbítják.

A Cinema City bejelentette, hogy valamennyi magyarországi moziját november 11-től határozatlan időre bezárja, a koronavírus további terjedésének megelőzése kapcsán megszavazott 484/2020. (XI. 10.) kormányrendelet 12. § értelmében.

Természetesen követjük a kormányzati intézkedéseket, mert számunkra is a legfontosabb a nézőink és a dolgozóink egészsége. Ugyanakkor szomorú, hogy idén másodszor kell elbúcsúznunk a mozilátogatóktól. Bízunk abban, hogy hamarosan friss nemzetközi és magyar filmkínálattal, mérsékeltebb járványügyi körülmények mellett találkozhatunk majd velük

– mondta Buda Andrea, a Cinema City marketing és PR igazgatója.

Ha a járványhelyzet és a mozis piac is normalizálódik, abban bízunk, hogy az idei elhalasztott nagy premiereket mihamarabb be tudjuk pótolni, ehhez a biztonságos mozizást – ahogyan eddig is -, a továbbiakban is biztosítani fogjuk

– tette hozzá.

Kiemelték: az online megvásárolt jegyeket a Cinema City visszautalja, a pénztárban vásárolt jegyeket a blokk és a jegy bemutatásával a mozivezető irodájában fizeti vissza a mozihálózat. Amennyiben nincs blokk a vásárlásról, csak a mozijegy, ez esetben 90 napos rendkívüli felhasználású jegyet biztosít a Cinema City. A be nem váltott ajándékjegyek érvényességét, melyek november 11 után járnak le, a mozihálózat az újranyitás dátumától számított plusz fél évre automatikusan meghosszabbítja.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

mozi

koronavírus

járvány

korlátozás

jegy