Nyitnak a szegedi uszodák: ellenőrzik a védettségi igazolványokat belépés előtt

HelloVidék   
  Megosztom
Nyitnak a szegedi uszodák: ellenőrzik a védettségi igazolványokat belépés előtt

A Szegedi Sport és Fürdők közzétette a honlapján a dátumokat, mutatjuk, mikor várható a nyitás.

A sportlétesítmények a védelmi intézkedések lépcsőzetes nyitásának következő fokozataként négymillió oltott után nyithatnak a védettségi igazolvánnyal rendelkező lakosság számára.

A delmagyar.hu számolt be róla, hogy a tervezett nyitás a szegedi uszodák esetében:

  • Tiszavirág Sportuszoda: 2021. május 7.
  • Városi Sportuszoda: 2021. május 7.

Többi létesítmény várható nyitása hamarosan felkerül a honlap közlése szerint. Fontos tudni, hogy a belépő váltásakor pénztáros kollégák a 194/2021. sz. kormányrendeletnek megfelelően

  • ellenőrzik a védettségi igazolvány meglétét és érvényességét,
  • valamint a védettségi igazolványon feltüntetett személyaszonosság igazolására alkalmas igazolványt is kérhetik bemutatásra.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

védettségi igazolvány

érvényesség

védettségi igazolvány érvényessége

uszoda

szeged