Nyitnak a szegedi uszodák: ellenőrzik a védettségi igazolványokat belépés előtt

HelloVidék   
  Megosztom
Nyitnak a szegedi uszodák: ellenőrzik a védettségi igazolványokat belépés előtt

A Szegedi Sport és Fürdők közzétette a honlapján a dátumokat, mutatjuk, mikor várható a nyitás.

A sportlétesítmények a védelmi intézkedések lépcsőzetes nyitásának következő fokozataként négymillió oltott után nyithatnak a védettségi igazolvánnyal rendelkező lakosság számára.

A delmagyar.hu számolt be róla, hogy a tervezett nyitás a szegedi uszodák esetében:

  • Tiszavirág Sportuszoda: 2021. május 7.
  • Városi Sportuszoda: 2021. május 7.

Többi létesítmény várható nyitása hamarosan felkerül a honlap közlése szerint. Fontos tudni, hogy a belépő váltásakor pénztáros kollégák a 194/2021. sz. kormányrendeletnek megfelelően

  • ellenőrzik a védettségi igazolvány meglétét és érvényességét,
  • valamint a védettségi igazolványon feltüntetett személyaszonosság igazolására alkalmas igazolványt is kérhetik bemutatásra.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

védettségi igazolvány

érvényesség

védettségi igazolvány érvényessége

uszoda

szeged