Nyitnak a szegedi uszodák: ellenőrzik a védettségi igazolványokat belépés előtt

HelloVidék   
  Megosztom
Nyitnak a szegedi uszodák: ellenőrzik a védettségi igazolványokat belépés előtt

A Szegedi Sport és Fürdők közzétette a honlapján a dátumokat, mutatjuk, mikor várható a nyitás.

A sportlétesítmények a védelmi intézkedések lépcsőzetes nyitásának következő fokozataként négymillió oltott után nyithatnak a védettségi igazolvánnyal rendelkező lakosság számára.

A delmagyar.hu számolt be róla, hogy a tervezett nyitás a szegedi uszodák esetében:

  • Tiszavirág Sportuszoda: 2021. május 7.
  • Városi Sportuszoda: 2021. május 7.

Többi létesítmény várható nyitása hamarosan felkerül a honlap közlése szerint. Fontos tudni, hogy a belépő váltásakor pénztáros kollégák a 194/2021. sz. kormányrendeletnek megfelelően

  • ellenőrzik a védettségi igazolvány meglétét és érvényességét,
  • valamint a védettségi igazolványon feltüntetett személyaszonosság igazolására alkalmas igazolványt is kérhetik bemutatásra.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

védettségi igazolvány

érvényesség

védettségi igazolvány érvényessége

uszoda

szeged