Fantasztikus hír a koncertrajongóknak: idén megrendezik a nagy múltú fesztivált

HelloVidék   
  Megosztom
Fantasztikus hír a koncertrajongóknak: idén megrendezik a nagy múltú fesztivált

Augusztus 17. és 21. között megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő zenei fesztivált a királynék városában. A VeszprémFest idei programja: a Cotton Club Singers, a Concerto Budapest és az LGT slágereket játszó Zenevonat is fellép a rendezvénysorozaton. A sztárfellépő Sir Tom Jones mellett kizárólag magyar művészek koncertjeivel várja közönségét a három veszprémi helyszínen zajló fesztivál.

Teljessé vált a VeszprémFest idei programja: a Cotton Club Singers, a Concerto Budapest és az LGT slágereket játszó Zenevonat is fellép az augusztus 17. és 21. között megrendezendő fesztiválon.

A Grammy-díjas walesi énekes augusztus 19-én a Veszprém Arénában lép színpadra, programjában legismertebb világslágerei mellett Surrounded by Time című legújabb stúdióalbumáról is elhangzanak majd dalok.

Íme a részletes program

Augusztus 17-én a História Kertben az ötvenéves LGT zenekar dalaiból játszik a Zenevonat. A zenekar gerincét az LGT egykori tagjai, Karácsony János James és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga alkotják.

Színpadra lép még Falusi Mariann, Mező Misi, Vitáris Iván és Roy, közreműködik a produkció állandó zenekara, az Abrakazabra. A koncertprogramban az LGT-dalokon túl felcsendülnek Katona Klári, Kovács Kati és Révész Sándor előadásában ismertté vált slágerek is.

Augusztus 18-án a Jazz+Az lép színpadra a História Kertben.

Itt lesz a formáció öt legmeghatározóbb énekese, Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn, Fehér Gábor és László Boldizsár, közreműködik a Veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar, kísér a nyolctagú, fúvósokból és ritmushangszeresekből álló Cotton Club Band.

A fesztivál másik szabadtéri helyszínén, a Jezsuita Templomkertben VeszprémFest Classic címmel a Cziffra100 emlékév keretében három produkciót láthat a közönség. A sorozat nyitányaként augusztus 17-én Miklósa Erika és Balázs János ZongOpera címmel ad koncertet. Augusztus 18-án a Paganini+ című programmal Balázs János, Lendvay József és Szakcsi Lakatos Béla lép színpadra. Augusztus 19-én Tompos Kátya és Balázs János Cziffra Café című estjét hallgathatják meg a nézők.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fesztivál

szórakozás

koncertek

fellépők

veszprém

veszprémfest

veszprém megye

királynék városa

programok

programsorozat

ajánló