Irigyeljük a mázliját: fotón mutatjuk a hölgy horgász óriási fogását

HelloVidék   
  Megosztom
Irigyeljük a mázliját: fotón mutatjuk a hölgy horgász óriási fogását

Termetes amur akadt a horgára Fekete Istvánnénak a Pilismaróti-öböl horgászegyesületének a területén. Július elsején este emelte ki férje segítségével a majd 16 kilós amurt a női horgász. Örömüket az sem kisebbítette, hogy ezúttal a hal "csak" hatalmas volt, de a rekordméretet nem érte el. Igaz, planktonevőnél már ez a termet is óriásinak számít.

Örömmel számolt be a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége Facebook-oldalán női horgászuk sikeréről, aki a Pilismaróti-öböl horgászterületén kerítette horogra a hatalmas amurt:

Fekete Istvánné 15.78 kg-os amurt fogott a Pilismaróti-öböl sporthorgász területén 07. 01.-én, este 8 óra körül. Fenekezős etetőkosaras módszerrel, 28-as zsinórral, 6-os horoggal és 10 milliméteres vörös démon pellettel csalta horogra, majd 10 perc fárasztás után a férje szákolta meg a szép halat. Gratulálunk!

A házaspár közös munkája meghozta a gyümölcsét, a feleség fogását a férj merítette hálóba, majd emelte partra.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

női horgász

amur

hatalmas fogás

hal

fővárosi horgászegyesületek szövetsége

fekete istvánné