Irigyeljük a mázliját: fotón mutatjuk a hölgy horgász óriási fogását

HelloVidék   
  Megosztom
Irigyeljük a mázliját: fotón mutatjuk a hölgy horgász óriási fogását

Termetes amur akadt a horgára Fekete Istvánnénak a Pilismaróti-öböl horgászegyesületének a területén. Július elsején este emelte ki férje segítségével a majd 16 kilós amurt a női horgász. Örömüket az sem kisebbítette, hogy ezúttal a hal "csak" hatalmas volt, de a rekordméretet nem érte el. Igaz, planktonevőnél már ez a termet is óriásinak számít.

Örömmel számolt be a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége Facebook-oldalán női horgászuk sikeréről, aki a Pilismaróti-öböl horgászterületén kerítette horogra a hatalmas amurt:

Fekete Istvánné 15.78 kg-os amurt fogott a Pilismaróti-öböl sporthorgász területén 07. 01.-én, este 8 óra körül. Fenekezős etetőkosaras módszerrel, 28-as zsinórral, 6-os horoggal és 10 milliméteres vörös démon pellettel csalta horogra, majd 10 perc fárasztás után a férje szákolta meg a szép halat. Gratulálunk!

A házaspár közös munkája meghozta a gyümölcsét, a feleség fogását a férj merítette hálóba, majd emelte partra.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

női horgász

amur

hatalmas fogás

hal

fővárosi horgászegyesületek szövetsége

fekete istvánné