Irigyeljük a mázliját: fotón mutatjuk a hölgy horgász óriási fogását

HelloVidék   
  Megosztom
Irigyeljük a mázliját: fotón mutatjuk a hölgy horgász óriási fogását

Termetes amur akadt a horgára Fekete Istvánnénak a Pilismaróti-öböl horgászegyesületének a területén. Július elsején este emelte ki férje segítségével a majd 16 kilós amurt a női horgász. Örömüket az sem kisebbítette, hogy ezúttal a hal "csak" hatalmas volt, de a rekordméretet nem érte el. Igaz, planktonevőnél már ez a termet is óriásinak számít.

Örömmel számolt be a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége Facebook-oldalán női horgászuk sikeréről, aki a Pilismaróti-öböl horgászterületén kerítette horogra a hatalmas amurt:

Fekete Istvánné 15.78 kg-os amurt fogott a Pilismaróti-öböl sporthorgász területén 07. 01.-én, este 8 óra körül. Fenekezős etetőkosaras módszerrel, 28-as zsinórral, 6-os horoggal és 10 milliméteres vörös démon pellettel csalta horogra, majd 10 perc fárasztás után a férje szákolta meg a szép halat. Gratulálunk!

A házaspár közös munkája meghozta a gyümölcsét, a feleség fogását a férj merítette hálóba, majd emelte partra.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

női horgász

amur

hatalmas fogás

hal

fővárosi horgászegyesületek szövetsége

fekete istvánné