Újra startol az ország legnépszerűbb faluja: eztán senki sem lesz biztonságban

HelloVidék   
  Megosztom
Újra startol az ország legnépszerűbb faluja: eztán senki sem lesz biztonságban

A mi kis falunk előző, 5. szezonja június közepén ért véget, a sorozat pedig azóta nyári szünetet tartott. A folytatásra azonban már nem kell sokat várni, két és fél hónap pihenő után ma visszatér a széria. Szeptember 4-én, szombaton 20 órakor lesz ugyanis A mi kis falunk 6. évadának premierje az RTL Klubon.

Ráadásul meglepetésre dupla epizóddal fog kezdeni a sorozat, melyre a produkció történetében még sosem volt példa.

Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és izgalmakban gazdag vidám élete ismét önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első epizódban Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitől, amihez a Papnak is lesz egy-két szava, Stoki pedig emberrablás miatt kezd nyomozásba. A folytatásban Nelli végre bemutatja Zsoltot az apjának, Erika hazaérkezik a kórházból az ikrekkel, Gyuri pedig bónuszként megkapja a nyakába Erika szüleit is. A közmunkások konkurenciát kapnak, A Doktor edzőterembe viszi a Polgármestert, Saci pedig visszatér a faluba. A kérdés már csak az, sikerült-e Lacival közelebb kerülniük egymáshoz.

- írta az RTL Magyarország közleményében.

Ajánló is készült a hatodik évad kezdetéhez:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mi kis falunk

rtl klub

sorozat

vidék