Nem igaz a rémhír: nem zárják be, felújítják a Tündérkertet

HelloVidék   
  Megosztom
Nem igaz a rémhír: nem zárják be, felújítják a Tündérkertet

A közösségi oldalon arról írnak az emberek, hogy bezár Diósgyőr kedvelt pihenőparkja. Szerencsére ez csak rémhír, sokkal jobbra számíthatnak a lakosok és a látogatók.

A boon.hu számolt be róla, hogy a közösségi oldalakon az a hír kezdett terjedni, hogy "bezár a Diósgyőri vár mellett található Tündérkert” (hivatalos nevén WOW pihenőpark), A lakosság persze azt találgatta, mi lehet ennek az oka. Éppen ezért a portál utána járt a dolognak, mint írták, telefonon keresték fel a kert tulajdonosát.

A kert vendéglátó szolgáltatásait azért szüneteltetik néhány hétre, mert felújítási munkákat kell végezniük. Igaz, az épületek és a kerti bútorok, egyéb elemek újak, de sok minden fából készült, ezeket pedig minden évben kezelni kell, egyébként tönkremennek. Igyekeznek minél hamarabb elvégezni a szükséges felújításokat, hogy az őszi és téli időszakban a tavalyihoz hasonlóan színes programokkal várják a vendégeket. Gondolnak halloweenre, Márton-napra és a karácsonyra is. A kertben azonban a felújítás alatt is lehet sétálni, ahogy Miskolc bármelyik közparkjában

- közölte a portál. Mint írják, azt is megtudták, hogy az egész park önkormányzati tulajdon, a vállalkozó bérli a területet, de ezzel kapcsolatban nem alakult ki semmiféle konfliktus.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolc

tündérkert

wow pihenőpark

diósgyőri vár

felújítás