Nem igaz a rémhír: nem zárják be, felújítják a Tündérkertet

HelloVidék   
  Megosztom
Nem igaz a rémhír: nem zárják be, felújítják a Tündérkertet

A közösségi oldalon arról írnak az emberek, hogy bezár Diósgyőr kedvelt pihenőparkja. Szerencsére ez csak rémhír, sokkal jobbra számíthatnak a lakosok és a látogatók.

A boon.hu számolt be róla, hogy a közösségi oldalakon az a hír kezdett terjedni, hogy "bezár a Diósgyőri vár mellett található Tündérkert” (hivatalos nevén WOW pihenőpark), A lakosság persze azt találgatta, mi lehet ennek az oka. Éppen ezért a portál utána járt a dolognak, mint írták, telefonon keresték fel a kert tulajdonosát.

A kert vendéglátó szolgáltatásait azért szüneteltetik néhány hétre, mert felújítási munkákat kell végezniük. Igaz, az épületek és a kerti bútorok, egyéb elemek újak, de sok minden fából készült, ezeket pedig minden évben kezelni kell, egyébként tönkremennek. Igyekeznek minél hamarabb elvégezni a szükséges felújításokat, hogy az őszi és téli időszakban a tavalyihoz hasonlóan színes programokkal várják a vendégeket. Gondolnak halloweenre, Márton-napra és a karácsonyra is. A kertben azonban a felújítás alatt is lehet sétálni, ahogy Miskolc bármelyik közparkjában

- közölte a portál. Mint írják, azt is megtudták, hogy az egész park önkormányzati tulajdon, a vállalkozó bérli a területet, de ezzel kapcsolatban nem alakult ki semmiféle konfliktus.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolc

tündérkert

wow pihenőpark

diósgyőri vár

felújítás