Nagy dobásra készülnek Szombathelyen: lesz James Bond Bár, a filmzenék előtt pedig tűzijáték

Pais-Horváth Szilvia   
  Megosztom
Nagy dobásra készülnek Szombathelyen: lesz James Bond Bár, a filmzenék előtt pedig tűzijáték

Ismét Hollywood Movie Music Classics a Bartók Teremben! Január 28-30. között nagysikerű filmek népszerű betétdalai énekli Falusi Mariann és Szabó Ádám, a közönséget Bősze Ádám értő és minden bizonynal izgalmas konferálása utaztatja a filmek világába, a Savaria Szimfonikus Zenekart pedig Pejtsik Péter vezényli. Az előző évekhez hasonlóan idén is felkerül a hosszú, vörös szőnyeg a lépcsőkre, lesz James Bond Bár, a filmzenék előtt pedig tűzijáték emeli az est fényét.

Az idei téli szezonban sem maradhat el a Hollywood MM Classics, idén 12. alkalommal jelentkezik a szombathelyi szimfonikusok legsikeresebb zenei terméke. A héten három estén át pörögnek a filmbejátszások, hozzá a slágerzenék. A részletek sem titkosak már. A szokott színvonalban, tűzijátékos, koktélos kivitelben, Pejcsik Péter vezényletével, Falusi Mariannal és Szabó Ádámmal jelentkeznek.

Az idei év jelszava: Love is in the air!

A közelgő Valentin-nap alkalmából a műsort átszövi a szerelem, annak minden boldog-mámoros, és sötét-kegyetlen oldalát is megmutatja az izgalmasnak ígérkező program. Az ‘Igazából szerelem', ‘S.O.S szerelem!', ‘Kötelező táncok' és a Csillagok háborújának lírai dallamai mellett elhangzik a felkapott sorozat, A nagy pénzrablás zenéje is, a szingliknek szólnak majd a Bridget Jones betétdalai, és természetesen a nőcsábász James Bond sem marad el a Hollywood Classics-ról!

Az előző évekhez hasonlóan idén is felkerül a hosszú, vörös szőnyeg a lépcsőkre, lesz James Bond Bár, a filmzenék előtt pedig tűzijáték emeli az est fényét. Az előadás sikeréről két sztárvendég is gondoskodik, Falusi Mariann és Szabó Ádám. A magával ragadó zenék közötti átvezetést ezúttal is Bősze Ádám prezentálja műsorvezetőként. A Savaria Szimfonikus Zenekart - hagyományosan - Pejtsik Péter vezényli.

  • Előadások: Január 28-29-30. 19:00
  • Helyszín: Bartók Terem
  • Jegyár: 7500 Ft

Címlapfotó: SSO / Büki László

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kultúra

zene

hollywood mm classics

szombathely