Rendkívüli helyszínen muzsikál az erdő: hihetetlen programokkal várják a kicsiket és nagyokat

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Rendkívüli helyszínen muzsikál az erdő: hihetetlen programokkal várják a kicsiket és nagyokat

Február 12-én Parádfürdőn egész napos programokkal, közte bábszínházzal, koncertekkel és akadályversennyel is várja az érdeklődőket a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat.

A programok között szakvezetéses séták, tájékozódási túraverseny és akadályverseny is szerepel. Somay Gergely erdőmérnök az Ilona völgybe vezet túrát, Szabó Lajos Príma díjas erőmérnök erdei élménysétával várja az érdeklődőket.

A Palóc Roham Egyesület akadálypályát épít, a Gyöngyösi Tájfutóklub téli túraversenyt tart

- közölték a szervezők az MTI-vel.

Fabók Mancsi Bábszínháza mesével várja a közönséget, a Freskó Étterem nagytermében az Egri Szimfonikus Zenekar lép fel Szabó Sipos Máté vezényletével, a parádfürdői óriásplatánok és tölgyek alatt a Talamba Ütőegyüttes és a Cimbaliband ad koncertet. A program elmaradhatatlan része a helyi termékek vására, valamint a Muzsikál az erdő Fotópályázatának és Gyermekrajzpályázatának kiállítása.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

parádfürdő

muzsikál az erdő

programok