Rendkívüli helyszínen muzsikál az erdő: hihetetlen programokkal várják a kicsiket és nagyokat

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Rendkívüli helyszínen muzsikál az erdő: hihetetlen programokkal várják a kicsiket és nagyokat

Február 12-én Parádfürdőn egész napos programokkal, közte bábszínházzal, koncertekkel és akadályversennyel is várja az érdeklődőket a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat.

A programok között szakvezetéses séták, tájékozódási túraverseny és akadályverseny is szerepel. Somay Gergely erdőmérnök az Ilona völgybe vezet túrát, Szabó Lajos Príma díjas erőmérnök erdei élménysétával várja az érdeklődőket.

A Palóc Roham Egyesület akadálypályát épít, a Gyöngyösi Tájfutóklub téli túraversenyt tart

- közölték a szervezők az MTI-vel.

Fabók Mancsi Bábszínháza mesével várja a közönséget, a Freskó Étterem nagytermében az Egri Szimfonikus Zenekar lép fel Szabó Sipos Máté vezényletével, a parádfürdői óriásplatánok és tölgyek alatt a Talamba Ütőegyüttes és a Cimbaliband ad koncertet. A program elmaradhatatlan része a helyi termékek vására, valamint a Muzsikál az erdő Fotópályázatának és Gyermekrajzpályázatának kiállítása.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

parádfürdő

muzsikál az erdő

programok