Fogadjunk, ekkora halszörnyet még nem láttál! Videón a rekordméretű óriás

HelloVidék   
  Megosztom
Fogadjunk, ekkora halszörnyet még nem láttál! Videón a rekordméretű óriás

Rekordméretű, 108 kilogrammos harcsát fogott ki a Tisza folyóból a szerencsés horgász, Szuromi Kristóf csütörtökön. A hal a legnagyobb, pergetve fogott harcsa, és a legnagyobb tiszai harcsafogás.

Szívből gratulálunk a hal kifogásához és a sportszerű cselekedethez! Példamutató mindez! Mi magyarok büszkék lehetünk rá, hogy ilyen nagyszerű horgászaink vannak, és ilyen kapitális méretű halakat nevelnek fel természetes vizeink

- olvashatjuk a Haldorádó Horgászportál Facebook-oldalán.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

harcsa

gigafogás

rekordfogás

tisza

szuromi kristóf