Fogadjunk, ekkora halszörnyet még nem láttál! Videón a rekordméretű óriás

HelloVidék   
  Megosztom
Fogadjunk, ekkora halszörnyet még nem láttál! Videón a rekordméretű óriás

Rekordméretű, 108 kilogrammos harcsát fogott ki a Tisza folyóból a szerencsés horgász, Szuromi Kristóf csütörtökön. A hal a legnagyobb, pergetve fogott harcsa, és a legnagyobb tiszai harcsafogás.

Szívből gratulálunk a hal kifogásához és a sportszerű cselekedethez! Példamutató mindez! Mi magyarok büszkék lehetünk rá, hogy ilyen nagyszerű horgászaink vannak, és ilyen kapitális méretű halakat nevelnek fel természetes vizeink

- olvashatjuk a Haldorádó Horgászportál Facebook-oldalán.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

harcsa

gigafogás

rekordfogás

tisza

szuromi kristóf