Fogadjunk, ekkora halszörnyet még nem láttál! Videón a rekordméretű óriás

HelloVidék   
  Megosztom
Fogadjunk, ekkora halszörnyet még nem láttál! Videón a rekordméretű óriás

Rekordméretű, 108 kilogrammos harcsát fogott ki a Tisza folyóból a szerencsés horgász, Szuromi Kristóf csütörtökön. A hal a legnagyobb, pergetve fogott harcsa, és a legnagyobb tiszai harcsafogás.

Szívből gratulálunk a hal kifogásához és a sportszerű cselekedethez! Példamutató mindez! Mi magyarok büszkék lehetünk rá, hogy ilyen nagyszerű horgászaink vannak, és ilyen kapitális méretű halakat nevelnek fel természetes vizeink

- olvashatjuk a Haldorádó Horgászportál Facebook-oldalán.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

harcsa

gigafogás

rekordfogás

tisza

szuromi kristóf