Nem mindennapi bébi született a vidéki állatkertben: fotókon a cuki szörmók

MTI   
  Megosztom
Nem mindennapi bébi született a vidéki állatkertben: fotókon a cuki szörmók

Nem semmi hír látott napvilágot, 20 év után született ismét pumakölyök Magyarországon. A gyöngyösi állatkert újdonsült lakója a híresk szerint remekül érzi magát, és édesanyja nevelgeti.

20 év után született ismét pumakölyök Magyarországon, ezúttal a gyöngyösi állatkertben, a fogságban született ragadozóról az MTI közölt fotót. Íme, a kis cukiság:

Fotó: MTI/Komka Péter

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

puma

gyöngyös

gyöngyösi állatkert