Nem mindennapi bébi született a vidéki állatkertben: fotókon a cuki szörmók

MTI   
  Megosztom
Nem mindennapi bébi született a vidéki állatkertben: fotókon a cuki szörmók

Nem semmi hír látott napvilágot, 20 év után született ismét pumakölyök Magyarországon. A gyöngyösi állatkert újdonsült lakója a híresk szerint remekül érzi magát, és édesanyja nevelgeti.

20 év után született ismét pumakölyök Magyarországon, ezúttal a gyöngyösi állatkertben, a fogságban született ragadozóról az MTI közölt fotót. Íme, a kis cukiság:

Fotó: MTI/Komka Péter

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

puma

gyöngyös

gyöngyösi állatkert