Elképesztő, mit fogott ki a mázlista magyar pecás: mutatjuk, hol lakik a hírneves gigahal

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő, mit fogott ki a mázlista magyar pecás: mutatjuk, hol lakik a hírneves gigahal

Kukót, a hatvai A-Beton-tó leghíresebb pontyát sikerült kikapnia a mázlista horgásznak. 5 évvel ezelőtt fogták ki először 40 kiló feletti súllyal, azóta viszont hízott rendesen.

Kukót, a hatvai A-Beton-tó leghíresebb pontyát sikerült kikapnia a mázlista horgásznak. 5 évvel ezelőtt fogták ki először 40 kiló feletti súllyal. Általában májusban szokott horogra kerülni, és ez most is így történt. Szinte napra pontosan akkor kukkantott ki a partra Kukó, mint 5 évvel ezelőtt - írta a Pecaverzum.

A hatvani tó büszkesége, Kukó azóta megnőtt, a friss mérésnél 42,25 kg-ot mutatott a súlya

Kukó mellett még más híres halak is élnek a hatvai A-Beton-tóban – árulta el Baranyi Béla a Pecaverzumnak.

A több mint 70 éves, 170 hektáros bányatóban él Karcos és Vágott sörényű, előbbi 36, utóbbi 31 kiló körül lehet

– mondta.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

pecás

hatvan

horgászat