Elképesztő, mit fogott ki a mázlista magyar pecás: mutatjuk, hol lakik a hírneves gigahal

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő, mit fogott ki a mázlista magyar pecás: mutatjuk, hol lakik a hírneves gigahal

Kukót, a hatvai A-Beton-tó leghíresebb pontyát sikerült kikapnia a mázlista horgásznak. 5 évvel ezelőtt fogták ki először 40 kiló feletti súllyal, azóta viszont hízott rendesen.

Kukót, a hatvai A-Beton-tó leghíresebb pontyát sikerült kikapnia a mázlista horgásznak. 5 évvel ezelőtt fogták ki először 40 kiló feletti súllyal. Általában májusban szokott horogra kerülni, és ez most is így történt. Szinte napra pontosan akkor kukkantott ki a partra Kukó, mint 5 évvel ezelőtt - írta a Pecaverzum.

A hatvani tó büszkesége, Kukó azóta megnőtt, a friss mérésnél 42,25 kg-ot mutatott a súlya

Kukó mellett még más híres halak is élnek a hatvai A-Beton-tóban – árulta el Baranyi Béla a Pecaverzumnak.

A több mint 70 éves, 170 hektáros bányatóban él Karcos és Vágott sörényű, előbbi 36, utóbbi 31 kiló körül lehet

– mondta.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

pecás

hatvan

horgászat