Elképesztő, mit fogott ki a mázlista magyar pecás: mutatjuk, hol lakik a hírneves gigahal

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő, mit fogott ki a mázlista magyar pecás: mutatjuk, hol lakik a hírneves gigahal

Kukót, a hatvai A-Beton-tó leghíresebb pontyát sikerült kikapnia a mázlista horgásznak. 5 évvel ezelőtt fogták ki először 40 kiló feletti súllyal, azóta viszont hízott rendesen.

Kukót, a hatvai A-Beton-tó leghíresebb pontyát sikerült kikapnia a mázlista horgásznak. 5 évvel ezelőtt fogták ki először 40 kiló feletti súllyal. Általában májusban szokott horogra kerülni, és ez most is így történt. Szinte napra pontosan akkor kukkantott ki a partra Kukó, mint 5 évvel ezelőtt - írta a Pecaverzum.

A hatvani tó büszkesége, Kukó azóta megnőtt, a friss mérésnél 42,25 kg-ot mutatott a súlya

Kukó mellett még más híres halak is élnek a hatvai A-Beton-tóban – árulta el Baranyi Béla a Pecaverzumnak.

A több mint 70 éves, 170 hektáros bányatóban él Karcos és Vágott sörényű, előbbi 36, utóbbi 31 kiló körül lehet

– mondta.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

pecás

hatvan

horgászat