Nem mindennapi halszörny akadt horogra: 100 kilós harcsát fogott ki a Dunából

HelloVidék   
  Megosztom
Nem mindennapi halszörny akadt horogra: 100 kilós harcsát fogott ki a Dunából

Nem mindennapi fogása volt a szlovákiai Párkányban Varga Kornélnak. A férfi egy vele egyidős, majdnem százkilós halszörnyet emelt ki a folyóból. A gigászi méretekkel rendelkező harcsa közel 2,5 méter hosszú, 99,5 kilós, nem volt egyszerű mutatvány kifogni.

- számolt be róla a tvnoviny.sk szlovák portál, amit a life.hu szúrt ki. Varga szerint ennél nagyobb fogása már nem lesz az életében.

Nemcsak a horgásznak, hanem a halnak is jó napja volt, ugyanis a negyvenévesre becsült harcsát a fotózás után visszaengedték a folyóba. Varga azt nyilatkozta a szlovák portálnak, hogy még sok-sok évet kíván a halnak.

A gigantikus méretű harcsáról készült fotókat ide kattintva lehet megnézni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

halszörny

harcsa

duna

varga kornél

párkány