Nem mindennapi halszörny akadt horogra: 100 kilós harcsát fogott ki a Dunából

HelloVidék   
  Megosztom
Nem mindennapi halszörny akadt horogra: 100 kilós harcsát fogott ki a Dunából

Nem mindennapi fogása volt a szlovákiai Párkányban Varga Kornélnak. A férfi egy vele egyidős, majdnem százkilós halszörnyet emelt ki a folyóból. A gigászi méretekkel rendelkező harcsa közel 2,5 méter hosszú, 99,5 kilós, nem volt egyszerű mutatvány kifogni.

- számolt be róla a tvnoviny.sk szlovák portál, amit a life.hu szúrt ki. Varga szerint ennél nagyobb fogása már nem lesz az életében.

Nemcsak a horgásznak, hanem a halnak is jó napja volt, ugyanis a negyvenévesre becsült harcsát a fotózás után visszaengedték a folyóba. Varga azt nyilatkozta a szlovák portálnak, hogy még sok-sok évet kíván a halnak.

A gigantikus méretű harcsáról készült fotókat ide kattintva lehet megnézni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

halszörny

harcsa

duna

varga kornél

párkány