Rendhagyó augusztusra készülnek ebben a balatoni városban: itt a teljes programlista

MTI   
  Megosztom
Rendhagyó augusztusra készülnek ebben a balatoni városban: itt a teljes programlista

A Vendégváró Gasztronómiai Egyesület immár 14. alkalommal szervezi meg a Gombóc Fesztivált 2022.08.06-án a Közösségi Ház udvarán (8185 Balatonfűzfő, József Attila u. 12.)! A Fűzfőre látogatókat a gasztronómiai különlegességek mellett a szervezők egész napos kulturális programokkal, többek között olyan sztárfellépőkkel várják, mint az Apacuka Zenekar, Peter Sramek, Oszvald Marika és Dévényi Tibor. A fesztivál utcabállal zárul.

Első alkalommal szervezi meg a Veterán Jármű Találkozót a Balatonfűzfői „Kreitli Ferenc” Veterán Autós és Motoros Egyesület Balatonfűzfőn, a Sirály Sétányon 2022. 08.07-én alkatrészbörzével, jármű szépségversennyel, játékos vetélkedőkkel, nosztalgia járattal. Az egésznapos programot a Marching Jazz Band koncertje teszi teljessé.

Augusztus 4-7 között a BalatOn Koncert Minifesztivál Balatonfűzfőre költözik. Az ingyenes programsorozat víziszínpadán olyan előadókat láthatnak a fesztiválozók, mint az Infusion Trió, a The Carbonfools, a Haagen Imre Dalköltők Társasága, a Hősök, Kelemen Kabátban és Pápai Joci. A Fesztivál vasárnap zárul, a Buborék Együttes családi koncertjével. A helyszín a Tobruki Strand.

A Térzene Programban augusztusra is zenei csemegéket válogattak a szervezők: 2022.08.04-én 19.00-tól Gájer Bálint Voice & Piano formációja mutatkozik be a Tobruk Strandon, augusztus 11-én 20.00 órától Hajdu Klára és Szakonyi Milán, augusztus 18-án 19.30-tól a KataPult Kamarakórus, 20.00-tól Kozma Orsi és augusztus 25-én 20.00 órától Magyar Bori és Kardos Dániel duója lép a Föveny Strand szabadtéri színpadára.

A Fűzfői Éjszakai Körtúra hagyományait a covid világjárvány megszakította, de augusztus 13-án ismét kellemes délutáni – esti sétával várja a szervező Balatonfűzfőért Alapítvány az érdeklődőket. A túra a Közösségi Háztól indul 17.00 – 20.00 között lehet regisztrálni és nekivágni a családi programnak.

Az Államalapítás Ünnepe alkalmából augusztus 20-án reggel 9 órától Laposa Norbert atya szentmisével várja a híveket a Jézus Szíve plébánia templomban, a városi ünnepségre a szentmisét követően kerül sor a Mámai Templomromnál. Este a Föveny Strandon folytatódik az ünnepi programsorozat. A Bluesberry Minimal, Bebe és Tomi Smith koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők. Az ünnepi vízjáték és lángshow után DJ Retro-Zé pörgeti a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereit.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

programok

programlista

balatonfűzfő