Sorozatot forgat az HBO a magyar faluban: német helyszínként tűnik fel a vásznon

HelloVidék   
  Megosztom
Sorozatot forgat az HBO a magyar faluban: német helyszínként tűnik fel a vásznon

Egy 1970-es években a kelet és nyugatnémet határon játszódó sorozatot forgat a Nógrád megyei Somoskőújfaluban az HBO.

A Nool.hu információi szerint a sorozat nem magyar, de egy-két hazai színész is feltűnik majd benne, csakúgy, mint angolok, németek és románok. A határon az éjszakai jeleneteket forgatják, a sorozat többi részét pedig Budapesten veszik majd fel a közeljövőben.

A munkálatok alatt előfordulhatnak lezárások, így aki arrafelé akar autózni, az ne feledkezzen el tájékozódni, nehogy meglepetés érje.

Korábban a megyeszékhely, Salgótarján belvárosa is átalakult német helyszínné egy filmforgatás erejéig, 2020-ban a Netflix forgatta ott sorozatát. A város akkor Berlin évtizedekkel ezelőtti főtereként szerepelt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

filforgatás

nógrád megye

somoskőújfalu

hbo

salgótarján