Sorozatot forgat az HBO a magyar faluban: német helyszínként tűnik fel a vásznon

HelloVidék   
  Megosztom
Sorozatot forgat az HBO a magyar faluban: német helyszínként tűnik fel a vásznon

Egy 1970-es években a kelet és nyugatnémet határon játszódó sorozatot forgat a Nógrád megyei Somoskőújfaluban az HBO.

A Nool.hu információi szerint a sorozat nem magyar, de egy-két hazai színész is feltűnik majd benne, csakúgy, mint angolok, németek és románok. A határon az éjszakai jeleneteket forgatják, a sorozat többi részét pedig Budapesten veszik majd fel a közeljövőben.

A munkálatok alatt előfordulhatnak lezárások, így aki arrafelé akar autózni, az ne feledkezzen el tájékozódni, nehogy meglepetés érje.

Korábban a megyeszékhely, Salgótarján belvárosa is átalakult német helyszínné egy filmforgatás erejéig, 2020-ban a Netflix forgatta ott sorozatát. A város akkor Berlin évtizedekkel ezelőtti főtereként szerepelt.

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

filforgatás

nógrád megye

somoskőújfalu

hbo

salgótarján