Sorozatot forgat az HBO a magyar faluban: német helyszínként tűnik fel a vásznon

HelloVidék   
  Megosztom
Sorozatot forgat az HBO a magyar faluban: német helyszínként tűnik fel a vásznon

Egy 1970-es években a kelet és nyugatnémet határon játszódó sorozatot forgat a Nógrád megyei Somoskőújfaluban az HBO.

A Nool.hu információi szerint a sorozat nem magyar, de egy-két hazai színész is feltűnik majd benne, csakúgy, mint angolok, németek és románok. A határon az éjszakai jeleneteket forgatják, a sorozat többi részét pedig Budapesten veszik majd fel a közeljövőben.

A munkálatok alatt előfordulhatnak lezárások, így aki arrafelé akar autózni, az ne feledkezzen el tájékozódni, nehogy meglepetés érje.

Korábban a megyeszékhely, Salgótarján belvárosa is átalakult német helyszínné egy filmforgatás erejéig, 2020-ban a Netflix forgatta ott sorozatát. A város akkor Berlin évtizedekkel ezelőtti főtereként szerepelt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

filforgatás

nógrád megye

somoskőújfalu

hbo

salgótarján