Kerékpáros világkupa startol Nyíregyházán: itt vannak a részletek

MTI   
  Megosztom
Kerékpáros világkupa startol Nyíregyházán: itt vannak a részletek

Jövő szerdától péntekig rendezik az országúti kerékpárosok ifjúsági világkupa-sorozatának magyarországi viadalát.

A szervezők a tájékoztatásukban kiemelik: 2020-ban a koronavírus-járvány közepette a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei viadal volt az egyetlen, amelyet megrendeztek az ifjúsági világkupában. Az elmúlt két esztendőhöz hasonlóan ezúttal is Nyíregyháza lesz a központja a versenynek, melyen az előzetes nevezések alapján tizennégy csapat - 12 nemzeti válogatott és 2 klubcsapat - közel 90 versenyzője áll rajthoz. Magyar részről a válogatott, illetve a kecskeméti MKB Cycling Team indul.

Az idén tízfordulós sorozat kilencedik állomásának ad otthont Magyarország. A verseny 3,8 kilométeres prológgal kezdődik Nyíregyházán, majd másnap a megyeszékhely és Ibrány között 111,6 kilométeres mezőnyetap várja a kerekeseket, akik a zárónapon Vásárosnamény és Nyíregyháza között 117,4 kilométert teljesítenek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyíregyháza

kerékpárverseny

kerékpár

verseny

országúti kerékpárosok ifjúsági világkupa-sorozat