Szeptemberben is folytatódik a móka: így vár az ország egyetlen klasszikus vidámparkja

HelloVidék   
  Megosztom
Szeptemberben is folytatódik a móka: így vár az ország egyetlen klasszikus vidámparkja

A becsengő után sem zárja be kapuit az ország egyetlen klasszikus vidámparkja, amely szeptemberben minden szombaton és vasárnap 9:00 és 18:00 között várja a kikapcsolódni vágyó családokat, ráadásul Karszalagos Hétvége keretében. A nagy sikerű akció értelmében a karszalagos belépőt váltó vendégek egész nap korlátlanul használhatják az intézmény valamennyi játékgépét. A karszalagos belépők gyermekeknek 5500 Ft-ért, felnőtteknek pedig mindössze 4500 Ft-ért válthatók meg a helyszínen vagy online elővételben.

Az őszi osztálykirándulások szezonjához közeledve a Park örömmel jelenti be továbbá, hogy szeptemberben hétköznap is fogadja az előzetesen bejelentkezett, legalább 20 fős csoportokat, akiknek szintén biztosítja a korlátlan játékgép-használatra jogosító karszalagos belépőt fejenként 5500 Ft-os áron. A csoportos látogatás szándékát és a pontos igényeket kérik a látogatás tervezett időpontja előtt legalább egy héttel jelezni az events@zoodebrecen.hu emailcímen.

Címlapkép: Nagyerdei Kultúrpark

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vidámpark

debrecen

debreceni vidámpark

nagyerdei kultúrpark