Szeptemberben is folytatódik a móka: így vár az ország egyetlen klasszikus vidámparkja

HelloVidék   
  Megosztom
Szeptemberben is folytatódik a móka: így vár az ország egyetlen klasszikus vidámparkja

A becsengő után sem zárja be kapuit az ország egyetlen klasszikus vidámparkja, amely szeptemberben minden szombaton és vasárnap 9:00 és 18:00 között várja a kikapcsolódni vágyó családokat, ráadásul Karszalagos Hétvége keretében. A nagy sikerű akció értelmében a karszalagos belépőt váltó vendégek egész nap korlátlanul használhatják az intézmény valamennyi játékgépét. A karszalagos belépők gyermekeknek 5500 Ft-ért, felnőtteknek pedig mindössze 4500 Ft-ért válthatók meg a helyszínen vagy online elővételben.

Az őszi osztálykirándulások szezonjához közeledve a Park örömmel jelenti be továbbá, hogy szeptemberben hétköznap is fogadja az előzetesen bejelentkezett, legalább 20 fős csoportokat, akiknek szintén biztosítja a korlátlan játékgép-használatra jogosító karszalagos belépőt fejenként 5500 Ft-os áron. A csoportos látogatás szándékát és a pontos igényeket kérik a látogatás tervezett időpontja előtt legalább egy héttel jelezni az events@zoodebrecen.hu emailcímen.

Címlapkép: Nagyerdei Kultúrpark

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vidámpark

debrecen

debreceni vidámpark

nagyerdei kultúrpark