Kapitális harcsa akadt a horgukra: több mint egymillió forintot ért a fogás + Fotó

HelloVidék   
  Megosztom
Kapitális harcsa akadt a horgukra: több mint egymillió forintot ért a fogás + Fotó

21 csapat részvételével rendezték meg a 67 órás I. Hegyalja Harcsafogó Kupát, amelyen az első helyezett csapat 200 ezer forint készpénzt és egymillió forint értékű utazást és horgászfelszerelést nyert. Nappal csónakból horgásztak, az éjszakai órákban pedig a partról igyekeztek minél nagyobb halakat kifogni a versenyzők.

Első alkalommal rendezték meg augusztus 25. és 28. között a 67 órás Hegyalja Harcsafogó Kupát a Tisza rakamazi és tokaji szakaszán. A szervezők már több kedvező visszajelzést is kaptak, írja a szon.hu.

Az egyik csoport nem tudott elutazni a versenyre, így végül huszonegy csapat várta a harcsák kapását. Nappal csónakból horgásztak, az éjszakai órákban pedig a partról.

Ezzel a kapitális harcsával a Haluska Catfish Team megnyerte a legnagyobb harcsa díját, a partról fogott legnagyobb hal díját, de az összesített eredményeket tekintve is ennek a harcsának köszönhetően állhattak fel a dobogó tetejére.

A végeredmény

1. Haluska Catfish Team (Haluska István, Szabó Tamás, Oláh Péter), 2. Kuttyogók (ifj. Ludas Zoltán, Ludas Zoltán, Májer Péter), 3. Kis Fish is Fish Catfish Team (Hronyecz Tamás, Skorka Árpád, Tira Róbert), 4. Tokaji Harcsalesők (Bolló Richárd, Csontos Gábor, Farkas Béla), 5. KaZo Catfish Team (Egervári Zsolt, Kovács Károly, Lakatos Zoltán).

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászverseny

horgászok

harcsa

hegyalja harcsfogó kupa