Hihetetlen programkavalkád ősszel is: sztárfellépők szórakoztatnak Tokajban

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen programkavalkád ősszel is: sztárfellépők szórakoztatnak Tokajban

Immár hetedik éve rendezik meg Tállyán azt a háromnapos őszeleji eseményt, amely mind gasztronómiában, zenében, színházban, művészetekben és szabadidős sportokban egyaránt új középpontot képez a magyarországi fesztiváltérképen. A hazai fesztiválkínálatok sorában egyre inkább azok az események válnak népszerűvé, amelyek a kikapcsolódás legtöbb válfaját képesek biztosítani, erre pedig az egyik legmegfelelőbb helyszín Tokaj-Hegyalja, ahol a történelem, gasztronómia, kultúra összefonódásával több, mint 100 programlehetőséget kínáló Kerekdomb Fesztivál is megrendezésre kerül szeptember 16. és 18. között.

A Tokaj-Hegyalján található Tállya ad otthont az idén hetedik éve megrendezésre kerülő háromnapos eseménysorozatnak szeptember 16-18 között. A Kerekdomb Fesztivál eseményei között egyaránt megtalálható a szabadidősport, gasztronómia, a különböző színvonalas filmvetítések magyar versenyfilmekből, könnyűzenei és színházi előadások az egyéb kulturális események mellett.

A három nap alatt több, mint 100 programelem közül választhatnak a résztvevők. Fellép többek közt a Margaret Island, a Blahalouisiana, a Honeybeast és a Budapest Bár, Caramel akusztikus koncerttel készül, de hallhatjuk még Apey, Palya Bea és zenekara, a Sorbonne Sexual, a Hét Hat Club, Saya Noé, a Kertekalatt, a Platon Karataev duo, a The Anahit akusztik duó és a Szilárd Piano Projekt dalait is. A színházban ezúttal az Art-Színtér és a Művészetek Völgye közös darabját, a Mr. és Mrs-t mutatják be, valamint Edward Albee, Három magas nő című előadását. Különleges előadással készül Pokorny Lia, Beck Zoltán Vecsei H. Miklóssal közösen, Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska pedig Pilinszkyt idézik meg. A tállyai evangélikus templomban játszik a Miskolci Szimfonikus Zenekar, a Cziffra Fesztivál Tehetség-díjasa, Berecz Mihály zongoraművész, valamint Rohmann Ditta és Szirtes Edina Mókus. A látogatók a helyi borokat és borászatokat is megismerhetik, sok pincészet külön programmal, dűlőtúrával, kóstolóval készül a fesztiválra.

A teljes programkínálat a www.kerekdombfeszt.hu oldalon érhető el.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

programajánló

tokaj

borvidék

kerekdomb fesztivál