Kifogta a tórekordot a mázlista horgász: ekkora gigahalat ritkán látni! + Fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Kifogta a tórekordot a mázlista horgász: ekkora gigahalat ritkán látni! + Fotók

Örömteli hírről tájékoztatta a horgásztársakat a napokban Fodor János Facebook-oldalán, ahol a mázlista horgász egy gigaharcsa kifogásának a történetét írta le. Ezzel tórekord született a Hoór-völgye víztározónál.

Sok-sok év, rengeteg betli, kapás nélkül eltöltött éjszakák, napok, hetek és néhány kisebb példány (3-18 kg) megfogása után a kitartás és a konok elszántság végre meghozta az eredményt. 2022 szeptember 10-ének hajnalán pár perccel fél5 után megérkezett az a kapás amire egész életemben vártam

- írja a beszámolóban Fodor János.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

gigaharcsa

tórekord

gigahal

harcsa

fodor jános

hoór-völgye víztározó