Kifogta a tórekordot a mázlista horgász: ekkora gigahalat ritkán látni! + Fotók

HelloVidék   
  Megosztom
Kifogta a tórekordot a mázlista horgász: ekkora gigahalat ritkán látni! + Fotók

Örömteli hírről tájékoztatta a horgásztársakat a napokban Fodor János Facebook-oldalán, ahol a mázlista horgász egy gigaharcsa kifogásának a történetét írta le. Ezzel tórekord született a Hoór-völgye víztározónál.

Sok-sok év, rengeteg betli, kapás nélkül eltöltött éjszakák, napok, hetek és néhány kisebb példány (3-18 kg) megfogása után a kitartás és a konok elszántság végre meghozta az eredményt. 2022 szeptember 10-ének hajnalán pár perccel fél5 után megérkezett az a kapás amire egész életemben vártam

- írja a beszámolóban Fodor János.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

gigaharcsa

tórekord

gigahal

harcsa

fodor jános

hoór-völgye víztározó