Elképesztő halszörny akadt horogra: gigaharcsát fogtak ebben a víztározóban

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő halszörny akadt horogra: gigaharcsát fogtak ebben a víztározóban

Másfél órás fárasztás után sikerült megmeríteni a kapitális harcsát Palotáson - adta hírül a Nógrád megyei lap. Egy 74 kilogrammos brutális halszörny akadt a horogra. 

Komáromi Tibor, a Palotás és Vidéke Sporthorgász Egyesület elnöke a Nool.hu-nak elmondta: hétfőn délután a szervezetük egyik oszlopos tagjának sikerült egy több mint hetven kilogrammos harcsát a fognia.

Érdekesség, hogy a horgászunk eredetileg nem is harcsát akart megakasztani, hiszen pellettel és pontyozó felszereléssel érkezett a tópartra. A nagy pillanat 14 óra 30 perc körül jött el, amikor is egy hatalmas rántás jelezte számára a méretes kapást, majd elkezdődött a csónakos fárasztás, amelyben Bóna István halőr segédkezett. A nem kevesebb mint másfél órán át tartó brutális küzdelem végén sikerült megmeríteni a harcsát, amelyet lemérve 74 kilogrammot mutatott a mérleg

– ismertette az eset részleteit Komáromi Tibor, aki arra is rámutatott, hogy sporthorgász révén a társuk vissza is engedte a halóriást a víztározóba.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

harcsa

rekord fogás