Hatalmas megmérettetés előtt a vidéki sztárséf: világbajnokságra készül csapatával

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas megmérettetés előtt a vidéki sztárséf: világbajnokságra készül csapatával

A soproni vendéglátó-szakiskola oktatója, Németh Tibor a neves séfekből és cukrászokból álló csapatával együtt készül a luxemburgi megmérettetésre.

Ahogy a kisalfold.hu-nak nyilatkozta, az évek során szép eredményt ért el, de mindig is szeretett volna egy csapatot magam köré szervezni.

Korábban már együttműködtem hajdúságiakkal, ami jól működött, ám nagy volt a távolság. Két évvel ezelőtt, a stuttgarti olimpia után aztán sikerült összeszerveznem egy ütőképes regionális csapatot soproni tagokkal

- magyarázta Németh Tibor, majd hozzátette, az ötfős társaság három séfből és két cukrászból áll, akikkel a november végi luxemburgi szakács-cukrász világbajnokságra készül. A csapatot Haraszti Zsolt és Kocsis Patrik séfek, valamint Jakabfi Dávid és Honfiné Rákóczy Gabriella cukrászmesterek alkotják Németh Tibor mellett.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

séf

vidéki séf

sztárséf

világverseny

világbajnokság

cukrász

szakács

verseny