Hatalmas megmérettetés előtt a vidéki sztárséf: világbajnokságra készül csapatával

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas megmérettetés előtt a vidéki sztárséf: világbajnokságra készül csapatával

A soproni vendéglátó-szakiskola oktatója, Németh Tibor a neves séfekből és cukrászokból álló csapatával együtt készül a luxemburgi megmérettetésre.

Ahogy a kisalfold.hu-nak nyilatkozta, az évek során szép eredményt ért el, de mindig is szeretett volna egy csapatot magam köré szervezni.

Korábban már együttműködtem hajdúságiakkal, ami jól működött, ám nagy volt a távolság. Két évvel ezelőtt, a stuttgarti olimpia után aztán sikerült összeszerveznem egy ütőképes regionális csapatot soproni tagokkal

- magyarázta Németh Tibor, majd hozzátette, az ötfős társaság három séfből és két cukrászból áll, akikkel a november végi luxemburgi szakács-cukrász világbajnokságra készül. A csapatot Haraszti Zsolt és Kocsis Patrik séfek, valamint Jakabfi Dávid és Honfiné Rákóczy Gabriella cukrászmesterek alkotják Németh Tibor mellett.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

séf

vidéki séf

sztárséf

világverseny

világbajnokság

cukrász

szakács

verseny