Hatalmas megmérettetés előtt a vidéki sztárséf: világbajnokságra készül csapatával

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas megmérettetés előtt a vidéki sztárséf: világbajnokságra készül csapatával

A soproni vendéglátó-szakiskola oktatója, Németh Tibor a neves séfekből és cukrászokból álló csapatával együtt készül a luxemburgi megmérettetésre.

Ahogy a kisalfold.hu-nak nyilatkozta, az évek során szép eredményt ért el, de mindig is szeretett volna egy csapatot magam köré szervezni.

Korábban már együttműködtem hajdúságiakkal, ami jól működött, ám nagy volt a távolság. Két évvel ezelőtt, a stuttgarti olimpia után aztán sikerült összeszerveznem egy ütőképes regionális csapatot soproni tagokkal

- magyarázta Németh Tibor, majd hozzátette, az ötfős társaság három séfből és két cukrászból áll, akikkel a november végi luxemburgi szakács-cukrász világbajnokságra készül. A csapatot Haraszti Zsolt és Kocsis Patrik séfek, valamint Jakabfi Dávid és Honfiné Rákóczy Gabriella cukrászmesterek alkotják Németh Tibor mellett.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

séf

vidéki séf

sztárséf

világverseny

világbajnokság

cukrász

szakács

verseny