Kapitális fogás: hatalmas harcsapárost fogtak ki a Hortobágyon

HelloVidék   
  Megosztom
Kapitális fogás: hatalmas harcsapárost fogtak ki a Hortobágyon

Ahogy arról a Pecaverzum beszámolt, fantasztikus heteket tudhat maga mögött Zalkodi András, aki rövid idő leforgása alatt több horgászt is hozzásegített ahhoz, hogy megfogja élete legnagyobb harcsáját.

Ahogy a portál írja, November 5-én, szombaton a déli órákban érkeztek meg a tóhoz Lénárt Istvánnal, aki megkérdte Andrást, hogy segítsen neki.

Amikor elkezdtünk behúzgálni, akkor már a bojlisok akasztottak egyet. Bementem nekik segíteni csónakkal, de akkora volt a harcsa, hogy én sem tudtam beemelni a csónakba. A végén sajnos megtépte őket, bőven mázsa feletti volt. Nem értem át a száját, hogy meg tudjam fogni, és be tudjam húzni a csónakba

- mesélte a lapnak András. Hozzátette, a kis intermezzot követően aztán ők is elhelyezték felszereléseiket a kiszemelt, végleges helyre. Az első kapás a spannolós módszerrel felkínált kiló körüli kárászra 18:45-kor érkezett, míg a második három órával később. Mindkét harcsát sikerült partra emelni, az első volt a nagyobb, 85 kiló (224 centiméter), míg a második a kisebb, 65 kiló (207 centiméter).

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

horgászat

harcsa