Ez minden gyerek álma: a Mikulás is ott lesz, de más is vár a vidéki állatkertben kicsire, nagyra

HelloVidék   
  Megosztom
Ez minden gyerek álma: a Mikulás is ott lesz, de más is vár a vidéki állatkertben kicsire, nagyra

Különleges programmal várja a gyerekeket és szüleiket a Miskolci Állatkert 2022. december 3-án és 4-én, szombaton és vasárnap 10 és 16 óra között. Egy varázslatos téli utazáson vehetnek részt az érdeklődők, és a program keretében a Mikulással is találkozhatnak. Az esemény résztvevői az állatkerti séta kezdetén egy névre szóló útlevelet és egy térképet kapnak a pénztárban. Meghatározott helyszíneken a „Manók” által feltett kérdésekre helyesen válaszolva pecsét kerül az útlevélbe. A séta végén, ha mind a négy pecsétet tartalmazza az útlevél, akkor a gyerekek találkozhatnak a Mikulással, akitől megkapják a várva várt ajándékot.

A séta az állatkert területén térköves és zúzalékos erdei úton halad. A program teljesítése mely közel 1000 méter, várhatóan 1-1,5 órát vesz igénybe.

A jegypénztár 15 órakor zár, az állatkert 16 óráig van nyitva, ezért a szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy ezt vegyék figyelembe a programon való részvétel során.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

állatkert

mikulás

miskolci állatkert