Ez minden gyerek álma: a Mikulás is ott lesz, de más is vár a vidéki állatkertben kicsire, nagyra

HelloVidék   
  Megosztom
Ez minden gyerek álma: a Mikulás is ott lesz, de más is vár a vidéki állatkertben kicsire, nagyra

Különleges programmal várja a gyerekeket és szüleiket a Miskolci Állatkert 2022. december 3-án és 4-én, szombaton és vasárnap 10 és 16 óra között. Egy varázslatos téli utazáson vehetnek részt az érdeklődők, és a program keretében a Mikulással is találkozhatnak. Az esemény résztvevői az állatkerti séta kezdetén egy névre szóló útlevelet és egy térképet kapnak a pénztárban. Meghatározott helyszíneken a „Manók” által feltett kérdésekre helyesen válaszolva pecsét kerül az útlevélbe. A séta végén, ha mind a négy pecsétet tartalmazza az útlevél, akkor a gyerekek találkozhatnak a Mikulással, akitől megkapják a várva várt ajándékot.

A séta az állatkert területén térköves és zúzalékos erdei úton halad. A program teljesítése mely közel 1000 méter, várhatóan 1-1,5 órát vesz igénybe.

A jegypénztár 15 órakor zár, az állatkert 16 óráig van nyitva, ezért a szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy ezt vegyék figyelembe a programon való részvétel során.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

állatkert

mikulás

miskolci állatkert