Nem semmi ajánlat: félmillió forintért vehetsz itt horgászbérletet, nagyon megéri!?

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi ajánlat: félmillió forintért vehetsz itt horgászbérletet, nagyon megéri!?

Igazán szokatlan ajánlattal rukkolt elő a Zala megyei Lenti határában található Sárbereki Horgásztó. A közösségi oldalukon meghirdetett akció keretében öt évre szóló területi engedélyt lehet váltani. A horgászjegy érvényessége 2023. január elsejétől 2027. december 31-ig tart, és potom félmillió forintba kerül, szúrta ki a Pecaverzum.

Az összeg, amelyet ezért a lehetőségért ki kell fizetni: 499.999 forint. Ezért a summáért tehát a tó nyitva tartási idejében korlátlanul „lógathatunk”, de halat egy darabot sem vihetünk haza, ugyanis a vízterületen a C&R horgászat (catch and release, megfogni és visszaengedni) van érvényben.

Az akció még él, akinek van ennyi fölösleges pénze, és biztosítani szeretné horgászhelyét az elkövetkezendő fél évtizedre, mindenképpen érdemes eljátszania a gondolattal, hogy még idén a fa alá kerüljön az igazán kuriózumnak számító területi engedély.

A tó honlapja szerint a zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülő 6 hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A tó partján épült 15 faház kitűnő szálláslehetőséget kínál családi hétvégék, baráti társaságok összejöveteleihez. Az erősen feltörő forrásoknak köszönhetően állandó, bő, átfolyó vízhozam, a jelentős, helyenként 4-6 méteres vízmélység és a nagyon jó vízminőség lehetővé tette az intenzív haltelepítést.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

hobbihorgász

horgászengedély

zala megye

lenti

horgásztó