Nem semmi ajánlat: félmillió forintért vehetsz itt horgászbérletet, nagyon megéri!?

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi ajánlat: félmillió forintért vehetsz itt horgászbérletet, nagyon megéri!?

Igazán szokatlan ajánlattal rukkolt elő a Zala megyei Lenti határában található Sárbereki Horgásztó. A közösségi oldalukon meghirdetett akció keretében öt évre szóló területi engedélyt lehet váltani. A horgászjegy érvényessége 2023. január elsejétől 2027. december 31-ig tart, és potom félmillió forintba kerül, szúrta ki a Pecaverzum.

Az összeg, amelyet ezért a lehetőségért ki kell fizetni: 499.999 forint. Ezért a summáért tehát a tó nyitva tartási idejében korlátlanul „lógathatunk”, de halat egy darabot sem vihetünk haza, ugyanis a vízterületen a C&R horgászat (catch and release, megfogni és visszaengedni) van érvényben.

Az akció még él, akinek van ennyi fölösleges pénze, és biztosítani szeretné horgászhelyét az elkövetkezendő fél évtizedre, mindenképpen érdemes eljátszania a gondolattal, hogy még idén a fa alá kerüljön az igazán kuriózumnak számító területi engedély.

A tó honlapja szerint a zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülő 6 hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A tó partján épült 15 faház kitűnő szálláslehetőséget kínál családi hétvégék, baráti társaságok összejöveteleihez. Az erősen feltörő forrásoknak köszönhetően állandó, bő, átfolyó vízhozam, a jelentős, helyenként 4-6 méteres vízmélység és a nagyon jó vízminőség lehetővé tette az intenzív haltelepítést.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

hobbihorgász

horgászengedély

zala megye

lenti

horgásztó