Nem semmi mázlijuk volt a horgászoknak: fotókon mutatjuk a gigantikus csukákat

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi mázlijuk volt a horgászoknak: fotókon mutatjuk a gigantikus csukákat

Giga méretű csukák is partra kerültek a a Savage Gear Csónakos Pergetőversenyen a Lőkösházi kavicsbányatavon. Mind közt a legnagyobb egy 109 centiméteres példány volt - írta Facebook bejegyzésében a Savage Gear Magyarország.

A hétvégén lezajlott a Savage Gear Csónakos Pergetőverseny a Lőkösházi kavicsbányatavon. A cél egy olyan verseny volt, ahol a versenyzők a különböző ragadozófajok nagyobb egyedeit veszik célba - közölte Facebook bejegyzésében a Savage Gear Magyarország.

Elvégre legfőképp erről szól a Savage Gear márka szellemisége is, ám ez horgászt próbáló feladat! A szigorú méretkorlátok és a hosszú versenyidő egyaránt próbára is tette a horgászokat, de nem hiába, mert a kitartás végül néhány igazán emlékezetes fogást eredményezett. A verseny utolsó perceinek elképesztő hajrájában, az esti fényváltásra megérkező szebbnél-szebb csukák pedig drámai fordulatokat hozva rendezték át a dobogósok rangsorát!

- írták.

Végszóra a verseny legnagyobb hala, egy fantasztikus, 109 cm-es csukaszörny is mércére került, amit Tóth Bendegúz Márton a tőle egyre megszokottabb 4D Trout Rattle Shad csalival fogott meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csuka

hal

holrgászat

hobbi