Nem semmi mázlijuk volt a horgászoknak: fotókon mutatjuk a gigantikus csukákat

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi mázlijuk volt a horgászoknak: fotókon mutatjuk a gigantikus csukákat

Giga méretű csukák is partra kerültek a a Savage Gear Csónakos Pergetőversenyen a Lőkösházi kavicsbányatavon. Mind közt a legnagyobb egy 109 centiméteres példány volt - írta Facebook bejegyzésében a Savage Gear Magyarország.

A hétvégén lezajlott a Savage Gear Csónakos Pergetőverseny a Lőkösházi kavicsbányatavon. A cél egy olyan verseny volt, ahol a versenyzők a különböző ragadozófajok nagyobb egyedeit veszik célba - közölte Facebook bejegyzésében a Savage Gear Magyarország.

Elvégre legfőképp erről szól a Savage Gear márka szellemisége is, ám ez horgászt próbáló feladat! A szigorú méretkorlátok és a hosszú versenyidő egyaránt próbára is tette a horgászokat, de nem hiába, mert a kitartás végül néhány igazán emlékezetes fogást eredményezett. A verseny utolsó perceinek elképesztő hajrájában, az esti fényváltásra megérkező szebbnél-szebb csukák pedig drámai fordulatokat hozva rendezték át a dobogósok rangsorát!

- írták.

Végszóra a verseny legnagyobb hala, egy fantasztikus, 109 cm-es csukaszörny is mércére került, amit Tóth Bendegúz Márton a tőle egyre megszokottabb 4D Trout Rattle Shad csalival fogott meg.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csuka

hal

holrgászat

hobbi