Idén az állatok is karácsonyoznak: ezt a programot kicsi és nagy is élvezni fogja

HelloVidék   
  Megosztom
Idén az állatok is karácsonyoznak: ezt a programot kicsi és nagy is élvezni fogja

Idén sem maradhat el a Debreceni Állatkert hosszú évekre visszatekintő és egyik legszebb hagyománya, a december 27-én, 9:00 és 16:00 között megtartott Állatok Karácsonya, amelyen az intézményben élő 200 faj 900 egyede és az őket támogató lelkes állatkertbarátok egyaránt kitüntetett figyelmet kapnak.

A Samburu panorámateraszon tartott nevelőszülői értekezleten a munkatársak beszámolnak majd nekik mindazokról kifutófejlesztésekről és az állatok életében bekövetkezett változásokról, amelyek e segítség nélkül nem valósulhattak volna meg az elmúlt évben.

Egész napos látnivalót kínál az ünnepi elemekkel kiegészülő Állatok Akcióban program, de az állatgondozók is mesélnek munkájuk rejtelmeiről négy helyszínen, a kreatív látogatók pedig a Mikulásház kézműves kuckójában élhetik ki alkotóvágyukat.

A programokon való részvétel állatkerti belépővel díjmentes. Részletek: www.zoodebrecen.hu

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

debreceni állatkert

állatok karácsonya