197 millió forintnyi ingyenpénz a vidéknek: ebből pofozzák ki a nyírségi teniszcentrumot

MTI   
  Megosztom
197 millió forintnyi ingyenpénz a vidéknek: ebből pofozzák ki a nyírségi teniszcentrumot

Közel kétszázmillió forint értékű fejlesztés fejeződött be a Marso Tenisz Centrumban Nyíregyházán, a program sajtóbejárását pénteken tartották a nyírségi nagyvárosban.


 


 

Az önkormányzat tulajdonában lévő, a városi stadion mellett található ingatlan üzemeltetését 2017-ben vette át a Marso Tenisz Centrum Egyesület, miután a helyhatóság hosszú távú stratégiai megállapodást kötött a Marso Kft.-vel.

A beruházás keretében elvégeztek a pályák és a lelátók korszerűsítését, megújult az öntözőrendszer és a világítástechnika, a sétányok pedig díszburkolatot kaptak - mondta a nyíregyházi városvezető. Kovács Ferenc hangsúlyozta, a fejlesztések ezzel nem állnak meg, a második ütemben folytatódnak a teniszcentrum fejlesztési munkálatai, ehhez azonban meg kell várni, hogy a felújítás alatt lévő városi stadion kivitelezési munkálatai jövőre befejeződjenek.

Az újságíróknak még kiemelték, a beruházás a korábbi Emberi Erőforrások Minisztériumának tizenhat kiemelt sportág sportágfejlesztési programja keretében kezdődhetett meg, a centrum felújítására pedig 197 millió forint vissza nem térítendő támogatást használhatott fel a város.

A létesítményben tizenöt salakos pálya áll a teniszezők rendelkezésére, a téli időszakban pedig egy 2018-ban átadott, háromrétegű, három pályát lefedő, hőszigetelt teniszsátor biztosítja a sportolási lehetőséget.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tenisz

sport

nyíregyháza