197 millió forintnyi ingyenpénz a vidéknek: ebből pofozzák ki a nyírségi teniszcentrumot

MTI   
  Megosztom
197 millió forintnyi ingyenpénz a vidéknek: ebből pofozzák ki a nyírségi teniszcentrumot

Közel kétszázmillió forint értékű fejlesztés fejeződött be a Marso Tenisz Centrumban Nyíregyházán, a program sajtóbejárását pénteken tartották a nyírségi nagyvárosban.


 


 

Az önkormányzat tulajdonában lévő, a városi stadion mellett található ingatlan üzemeltetését 2017-ben vette át a Marso Tenisz Centrum Egyesület, miután a helyhatóság hosszú távú stratégiai megállapodást kötött a Marso Kft.-vel.

A beruházás keretében elvégeztek a pályák és a lelátók korszerűsítését, megújult az öntözőrendszer és a világítástechnika, a sétányok pedig díszburkolatot kaptak - mondta a nyíregyházi városvezető. Kovács Ferenc hangsúlyozta, a fejlesztések ezzel nem állnak meg, a második ütemben folytatódnak a teniszcentrum fejlesztési munkálatai, ehhez azonban meg kell várni, hogy a felújítás alatt lévő városi stadion kivitelezési munkálatai jövőre befejeződjenek.

Az újságíróknak még kiemelték, a beruházás a korábbi Emberi Erőforrások Minisztériumának tizenhat kiemelt sportág sportágfejlesztési programja keretében kezdődhetett meg, a centrum felújítására pedig 197 millió forint vissza nem térítendő támogatást használhatott fel a város.

A létesítményben tizenöt salakos pálya áll a teniszezők rendelkezésére, a téli időszakban pedig egy 2018-ban átadott, háromrétegű, három pályát lefedő, hőszigetelt teniszsátor biztosítja a sportolási lehetőséget.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tenisz

sport

nyíregyháza