Ez a csoda vár most ebben a vidéki nagyvárosban: még van időd felkeresni!

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a csoda vár most ebben a vidéki nagyvárosban: még van időd felkeresni!

November 25-én kezdődött, és december 23-ig tart a Győri Adventi Vásár, Közép-Európa egyik leghangulatosabb karácsonyi vásáraként tartják számon a barokk város forgatagát.

A város több része is ünnepi díszbe öltözött. Bár az energiaárak drasztikus emelkedése miatt kénytelenek voltak meghúzni a nadrágszíjat, a hangulat és a programok ugyanolyan pompájukban várják vendégeiket, mint az előző években, írja a 24.hu.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is dodzsem és óriáskerék szórakoztatja a látogatókat a Dunakapu téren. Az üzemeltetési költségek drágulása miatt viszont innen hiányzik a nagy népszerűségnek örvendő korcsolyapálya, melyet a rezsiválság miatt nem nyitottak meg.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A győriek köszöntéséről a polgármesteri hivatal sem feledkezett meg. A városházán esténként felragyognak a „Boldog karácsonyt” jókívánság fényei.

Címlapkép, fotók: MTI/Krizsán Csaba

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

advent

karácsonyi vásár

győr

győri adventi vásár