Ez a csoda vár most ebben a vidéki nagyvárosban: még van időd felkeresni!

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a csoda vár most ebben a vidéki nagyvárosban: még van időd felkeresni!

November 25-én kezdődött, és december 23-ig tart a Győri Adventi Vásár, Közép-Európa egyik leghangulatosabb karácsonyi vásáraként tartják számon a barokk város forgatagát.

A város több része is ünnepi díszbe öltözött. Bár az energiaárak drasztikus emelkedése miatt kénytelenek voltak meghúzni a nadrágszíjat, a hangulat és a programok ugyanolyan pompájukban várják vendégeiket, mint az előző években, írja a 24.hu.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is dodzsem és óriáskerék szórakoztatja a látogatókat a Dunakapu téren. Az üzemeltetési költségek drágulása miatt viszont innen hiányzik a nagy népszerűségnek örvendő korcsolyapálya, melyet a rezsiválság miatt nem nyitottak meg.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A győriek köszöntéséről a polgármesteri hivatal sem feledkezett meg. A városházán esténként felragyognak a „Boldog karácsonyt” jókívánság fényei.

Címlapkép, fotók: MTI/Krizsán Csaba

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

advent

karácsonyi vásár

győr

győri adventi vásár