Hurrá, visszatér a népszerű sorozat: rengeteg magyar kedvenc faluja látható újra a képernyőn

HelloVidék   
  Megosztom
Hurrá, visszatér a népszerű sorozat: rengeteg magyar kedvenc faluja látható újra a képernyőn

A Drága örökösök 2019 és 2020 között volt látható az RTL Klubon. A produkcióból 4 évadon keresztül 289 epizód kerül képernyőre. Júliusban a SorozatWiki írta meg elsőként, hogy az RTL 2 év után visszahozza a szériát, október végén pedig ezt hivatalosan is megerősítették. Arra lehetett számítani, hogy a sorozat 2023 januárjában indul, azonban most kiderült, hogy minden várakozásnál korábban, már idén érkezik a következő etap. A Drága örökösök 5. évada december 27-én, kedden 19:50-kor indul az RTL-en. A széria hétköznap esténként lesz látható a csatornán.


 


 

A Drága örökösök első négy évada kimagasló nézettséggel futott két éven át a csatornán. 2022 december 27-én 19:50-től pedig Drága örökösök – A visszatérés címmel és új történettel indul az RTL-en. (gyártó: Scripted Productions, showrunner: Hámori Barbara).

A Szappanos család tagjai bár már eltávolodtak egymástól, most ismét össze kell fogniuk, mert a kihívás, ami közösen vár rájuk, minden eddiginél nehezebb lesz. A kérdés már csak az, vajon hajlandóak-e újra találkozni Ökörapátiban és megtudni, hogy Kálmán ezúttal milyen rejtvénnyel lepi meg őket. Az biztos, hogy ha egymásért nem is a pénzért és a gazdagságért mindenre képesek

- írja a SorozatWiki.

Tibi menő autóját és vállalkozását kockáztatja, Mónikának lehet, hogy ismét fel kell adnia nagystílű életvitelét, Kristóf veszélyes terepről érkezik Ökörapátiba, a fiatalok, Kata és Tomika, próbálnak lavírozni a zavaros családi útvesztőben, Kálmán pedig készül valamire.

A vadonatúj részekben is a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Tamás (Mohai Tamás), Vali (Csarnóy Zsuzsa ), Stefi (Kiss Anna Laura ), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Zsóka (Kocsis Judit), Sándor (Hajdu Steve), Anikó (Fekete Linda), Subicz (Németh Kristóf), Icuka (Csonka Ibolya), Marosi (Benkő Nóra), Attila (Haagen Imre), és természetesen új lakók is felbukkannak majd: a kocsmatöltelék Huzal (Magyar Attila), a vagány és titokzatos Dándi (Ganxsta Zolee) és a Tibi életét felbolygató Nusika (Hernádi Judit).

Drága örökösök – A visszatérés December 27-től minden hétköznap 19:50-től az RTL-en.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sorozat

drága örökösök

ökörapáti

rtl

hernádi judit

ganxsta zolee