Hurrá, visszatér a népszerű sorozat: rengeteg magyar kedvenc faluja látható újra a képernyőn

HelloVidék   
  Megosztom
Hurrá, visszatér a népszerű sorozat: rengeteg magyar kedvenc faluja látható újra a képernyőn

A Drága örökösök 2019 és 2020 között volt látható az RTL Klubon. A produkcióból 4 évadon keresztül 289 epizód kerül képernyőre. Júliusban a SorozatWiki írta meg elsőként, hogy az RTL 2 év után visszahozza a szériát, október végén pedig ezt hivatalosan is megerősítették. Arra lehetett számítani, hogy a sorozat 2023 januárjában indul, azonban most kiderült, hogy minden várakozásnál korábban, már idén érkezik a következő etap. A Drága örökösök 5. évada december 27-én, kedden 19:50-kor indul az RTL-en. A széria hétköznap esténként lesz látható a csatornán.


 


 

A Drága örökösök első négy évada kimagasló nézettséggel futott két éven át a csatornán. 2022 december 27-én 19:50-től pedig Drága örökösök – A visszatérés címmel és új történettel indul az RTL-en. (gyártó: Scripted Productions, showrunner: Hámori Barbara).

A Szappanos család tagjai bár már eltávolodtak egymástól, most ismét össze kell fogniuk, mert a kihívás, ami közösen vár rájuk, minden eddiginél nehezebb lesz. A kérdés már csak az, vajon hajlandóak-e újra találkozni Ökörapátiban és megtudni, hogy Kálmán ezúttal milyen rejtvénnyel lepi meg őket. Az biztos, hogy ha egymásért nem is a pénzért és a gazdagságért mindenre képesek

- írja a SorozatWiki.

Tibi menő autóját és vállalkozását kockáztatja, Mónikának lehet, hogy ismét fel kell adnia nagystílű életvitelét, Kristóf veszélyes terepről érkezik Ökörapátiba, a fiatalok, Kata és Tomika, próbálnak lavírozni a zavaros családi útvesztőben, Kálmán pedig készül valamire.

A vadonatúj részekben is a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Tamás (Mohai Tamás), Vali (Csarnóy Zsuzsa ), Stefi (Kiss Anna Laura ), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Zsóka (Kocsis Judit), Sándor (Hajdu Steve), Anikó (Fekete Linda), Subicz (Németh Kristóf), Icuka (Csonka Ibolya), Marosi (Benkő Nóra), Attila (Haagen Imre), és természetesen új lakók is felbukkannak majd: a kocsmatöltelék Huzal (Magyar Attila), a vagány és titokzatos Dándi (Ganxsta Zolee) és a Tibi életét felbolygató Nusika (Hernádi Judit).

Drága örökösök – A visszatérés December 27-től minden hétköznap 19:50-től az RTL-en.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sorozat

drága örökösök

ökörapáti

rtl

hernádi judit

ganxsta zolee