Fontos változás a szerencsejátékoknál: ezekért a sorsjegyekért rohannak most a magyarok

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás a szerencsejátékoknál: ezekért a sorsjegyekért rohannak most a magyarok

Idén is vadonatúj sorsjeggyel zárja az évet a nemzeti lottótársaság. A Sok szerencsét! névre keresztelt kaparós elegáns kivitelben, selyemfényű felülettel került a lottózókba, akár 50 millió forintot is lehet nyerni vele. Szilveszterkor és újévkor még azok is próbára teszik a szerencséjüket, akik az év többi napján nem keresik Fortuna kegyeit.


 


 

A népi bölcsesség szerint szilveszter éjjelén, illetve az újév első napján megalapozhatjuk szerencsénket, erre ad lehetőséget a december 30-án megjelenő legújabb sorsjegy, a Sok szerencsét! is, amelynek megvásárlásával akár 50 millió forinttal gazdagabban indulhat az új év. A Sok szerencsét! kaparós tematikáját a szilveszteri partik hangulata mellett az „Új év, új esély!” - mottó ihlette. A nemzeti lottótársaság felmérése szerint a sorsjegyek iránti kereslet az év utolsó hónapjában fokozódik, ami annak is köszönhető, hogy többen ajándékként vásárolják a terméket. A kutatás szerint az újév közeledtével az emberek jobban bíznak a szerencsében, és ilyenkor nyitottabbá válnak a szerencsejátékokra is.

Akinek a mostani évfordulón malaca lesz, 50 millió forint üti majd a markát, valamint ezen kívül további 5 nagynyereményt rejtenek a sorsjegyek, amelyek akár 5 millió forintot is érhetnek. A ráadás, hogy egyetlen sorsjeggyel akár 6 nyereményt is zsebre lehet vágni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sorsjegy

szerencsejáték

szerencsejáték zrt.

szilveszter