Fontos változás a szerencsejátékoknál: ezekért a sorsjegyekért rohannak most a magyarok

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás a szerencsejátékoknál: ezekért a sorsjegyekért rohannak most a magyarok

Idén is vadonatúj sorsjeggyel zárja az évet a nemzeti lottótársaság. A Sok szerencsét! névre keresztelt kaparós elegáns kivitelben, selyemfényű felülettel került a lottózókba, akár 50 millió forintot is lehet nyerni vele. Szilveszterkor és újévkor még azok is próbára teszik a szerencséjüket, akik az év többi napján nem keresik Fortuna kegyeit.


 


 

A népi bölcsesség szerint szilveszter éjjelén, illetve az újév első napján megalapozhatjuk szerencsénket, erre ad lehetőséget a december 30-án megjelenő legújabb sorsjegy, a Sok szerencsét! is, amelynek megvásárlásával akár 50 millió forinttal gazdagabban indulhat az új év. A Sok szerencsét! kaparós tematikáját a szilveszteri partik hangulata mellett az „Új év, új esély!” - mottó ihlette. A nemzeti lottótársaság felmérése szerint a sorsjegyek iránti kereslet az év utolsó hónapjában fokozódik, ami annak is köszönhető, hogy többen ajándékként vásárolják a terméket. A kutatás szerint az újév közeledtével az emberek jobban bíznak a szerencsében, és ilyenkor nyitottabbá válnak a szerencsejátékokra is.

Akinek a mostani évfordulón malaca lesz, 50 millió forint üti majd a markát, valamint ezen kívül további 5 nagynyereményt rejtenek a sorsjegyek, amelyek akár 5 millió forintot is érhetnek. A ráadás, hogy egyetlen sorsjeggyel akár 6 nyereményt is zsebre lehet vágni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sorsjegy

szerencsejáték

szerencsejáték zrt.

szilveszter