Újra Európa legszebbje lett a magyar adventi villamos: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Újra Európa legszebbje lett a magyar adventi villamos: mutatjuk a részleteket

A miskolci ünnnepi szerelvény immár hatodszor lett Európa legszebb villamosa. A meghitt, karácsonyi hangulatot árasztó, kívül-belül feldíszített miskolci adventi villamossal - amely immár hatodszor lett Európa legszebben kialakított ünnepi szerelvénye - utoljára január 6-án, péntek délután találkozhatnak, utazhatnak azok, akik még eddig nem tették meg.

Az adventi villamos a tanszüneti menetrend szerint közlekedik az utolsó napon is. A Tiszai pályaudvarról: 8:40, 10:00, 11:50, 13:15, 15:15, 16:45, 18:30-kor, a Felső-Majláthról: 9:20, 11:07, 12:30, 14:00, 16:00, 17:30, 19:30-kor indulnak a szerelvények,

https://www.boon.hu/helyi-kozelet/2023/01/vizkeresztkor-jar-utoljara-a-gyoztes-miskolci-adventi-villamos?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=boon&fbclid=IwAR1HgS8EGV1yMyX8CMolE5kmFPyWdfHo-sQla3Lx_ik7c2gwXklZPwPsBlI

a borsodonline.hu.

A miskolci adventi villamos népszerűsége látható volt az utasok visszajelzésein, a legnépszerűbb közösségi oldalon történő megjelenésekben, hozzászólásokban, a helyi, az országos és a nemzetközi média érdeklődéséből, valamint a szerelvényen utazók számából is.

A negyedik helyezett Ostrava villamosa, míg az ötödik a horvát Eszék kocsija lett. Ondřej Matěj Hrubeš lapunknak végül elmondta, a 13.396 érvényes szavazatból összesen 7677 érkezett Miskolcra, Pilsenre pedig 4535, a többit voks a maradék 29 villamos között oszlott el, írja a minap.hu.

Az MHD86 portál megjegyzi:

Miskolc ČKD Tatra KT8D5 öt típusú kocsija hatodik alkalommal nyerte meg a megmérettetést, ami talán annak is köszönthető, hogy ez a szerelvény kifejezetten csak az ünnepek alatt közlekedik, ezért a belső tere is tökéletesen díszített.

Felidézik azt is, a miskolci villamos annak ellenére is győzni tudott, hogy a szerelvény díszítése az elmúlt évek külső körülményei (járvány, energiaválság) miatt nem változott jelentősen.

Az adventi villamos búcsúzik, köszöni minden utasának, hogy vigyáztak rá, és legközelebb 2023 novemberében gördül ki újra – talán új meglepetésekkel – a miskolci közlekedési vállalat remízéből, hogy ismét örömöt szerezzen kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A többi helyezett is gyönyörű, ITT tekinthetőek meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

adventi villamos

miskolc

legszebb villamos

európa legszebb villamosa

verseny