Újra Európa legszebbje lett a magyar adventi villamos: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Újra Európa legszebbje lett a magyar adventi villamos: mutatjuk a részleteket

A miskolci ünnnepi szerelvény immár hatodszor lett Európa legszebb villamosa. A meghitt, karácsonyi hangulatot árasztó, kívül-belül feldíszített miskolci adventi villamossal - amely immár hatodszor lett Európa legszebben kialakított ünnepi szerelvénye - utoljára január 6-án, péntek délután találkozhatnak, utazhatnak azok, akik még eddig nem tették meg.

Az adventi villamos a tanszüneti menetrend szerint közlekedik az utolsó napon is. A Tiszai pályaudvarról: 8:40, 10:00, 11:50, 13:15, 15:15, 16:45, 18:30-kor, a Felső-Majláthról: 9:20, 11:07, 12:30, 14:00, 16:00, 17:30, 19:30-kor indulnak a szerelvények,

https://www.boon.hu/helyi-kozelet/2023/01/vizkeresztkor-jar-utoljara-a-gyoztes-miskolci-adventi-villamos?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=boon&fbclid=IwAR1HgS8EGV1yMyX8CMolE5kmFPyWdfHo-sQla3Lx_ik7c2gwXklZPwPsBlI

a borsodonline.hu.

A miskolci adventi villamos népszerűsége látható volt az utasok visszajelzésein, a legnépszerűbb közösségi oldalon történő megjelenésekben, hozzászólásokban, a helyi, az országos és a nemzetközi média érdeklődéséből, valamint a szerelvényen utazók számából is.

A negyedik helyezett Ostrava villamosa, míg az ötödik a horvát Eszék kocsija lett. Ondřej Matěj Hrubeš lapunknak végül elmondta, a 13.396 érvényes szavazatból összesen 7677 érkezett Miskolcra, Pilsenre pedig 4535, a többit voks a maradék 29 villamos között oszlott el, írja a minap.hu.

Az MHD86 portál megjegyzi:

Miskolc ČKD Tatra KT8D5 öt típusú kocsija hatodik alkalommal nyerte meg a megmérettetést, ami talán annak is köszönthető, hogy ez a szerelvény kifejezetten csak az ünnepek alatt közlekedik, ezért a belső tere is tökéletesen díszített.

Felidézik azt is, a miskolci villamos annak ellenére is győzni tudott, hogy a szerelvény díszítése az elmúlt évek külső körülményei (járvány, energiaválság) miatt nem változott jelentősen.

Az adventi villamos búcsúzik, köszöni minden utasának, hogy vigyáztak rá, és legközelebb 2023 novemberében gördül ki újra – talán új meglepetésekkel – a miskolci közlekedési vállalat remízéből, hogy ismét örömöt szerezzen kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A többi helyezett is gyönyörű, ITT tekinthetőek meg.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

adventi villamos

miskolc

legszebb villamos

európa legszebb villamosa

verseny