Undorító, mi folyt a kecskeméti bordélyban: tízezer forintért adták ezt a "szolgáltatást"

MTI   
  Megosztom
Undorító, mi folyt a kecskeméti bordélyban: tízezer forintért adták ezt a szolgáltatást

Letartóztatott a Kecskeméti Járásbíróság két férfit, aki bordélyházat üzemeltetett Münchenben és Kecskeméten. A gyanúsítottakat a magyar és a német hatóságok együttműködésének köszönhetően fogták el - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) hétfőn a rendőrség honlapján.

Azt írták, az 57 éves nagykanizsai B. István József és a 34 éves kecskeméti B. Szabolcs Endre ellen emberkereskedelem és kényszermunka, prostitúció elősegítése és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoznak. A nyomozás adatai szerint B. István már legalább tíz éve üzemeltetett és vezetett egy müncheni bordélyházat, ahova online hirdetések útján toborzott szexuális tevékenységet végző nőket. A nőknek szükség esetén megszervezte a németországi kiutazását és megelőlegezte az útiköltségüket is.

A főként magyar állampolgárságú nőket a bordélyház területén szállásolta el, segített nekik a németországi prostitúciós munkához szükséges engedélyek megszerzésében, kezelte online hirdetéseiket, és szükség esetén ki is szállíttatta őket.

A közlemény szerint a gyanúsítottnak a koronavírus-járvány terjedése miatt átmenetileg be kellett zárnia a müncheni bordélyházat, ekkor - 2021 második felében - Kecskeméten bérelt ki egy társasházi lakást. Itt egyidejűleg 2-3 nő dolgozott, akik napi 10 ezer forintot fizettek neki. Az ügy másik gyanúsítottja 2021 végétől szintén kibérelt egy kecskeméti lakást, amelyet prostitúciós tevékenység céljából meghirdetett és kiadott, szobánként napi 10 ezer forintért. Az ő feladata volt, hogy a két bérelt lakásban dolgozó prostituáltak napi pénzét beszedje és az ott dolgozó nőket ellenőrizze.

A két férfit egy héttel ezelőtt fogták el a rendőrök: B. Istvánt Budapesten, B. Szabolcs Endrét pedig Kecskeméten. Az utóbbi gyanúsított által használt személygépkocsiban talált kábítószergyanús anyagok mennyisége felvetette a kábítószer-kereskedelem gyanúját is.

A magyar nyomozók átkutatták a két kecskeméti ingatlant, a német rendőrök pedig a müncheni bordélyházat. A két férfit a rendőrség őrizetbe vette, a Kecskeméti Járásbíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat.

Az ügyben a közeljövőben további gyanúsítások várhatók

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kecskemét

bordélyház

készenléti rendőrség nemzeti nyomozó iroda

prostitúció

prostituáltak