Dübörögnek a hóágyúk, közeleg a hazai nyitás: ezt kell tudni a síelni, snowboardozni vágyóknak

HelloVidék   
  Megosztom
Dübörögnek a hóágyúk, közeleg a hazai nyitás: ezt kell tudni a síelni, snowboardozni vágyóknak

Végre megérkezett a várva várt hó! Újra megnyitják az eplényi síközpontot hétfőn – közölte a Síaréna Vibe Park a közösségi oldalán vasárnap este.

A Síaréna tájékoztatása szerint a síelni és snowboardozni vágyók az A1-es nagypályát, az A7-es pálya felső szakaszát és a Q3-as pályát használhatják. Emellett hétfőtől működik a négyüléses sílift, a T1-es tanpálya és a hozzátartozó felvonó, valamint több más szolgáltatás.

Mint kiderült, folyamatosan,

Az eplényi síközpont az idei szezonban december 14-én nyitotta meg kapuit, azonban a kedvezőtlen időjárás miatt január 4-én átmenetileg bezárt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hóesés

síaréna

eplény