Dübörögnek a hóágyúk, közeleg a hazai nyitás: ezt kell tudni a síelni, snowboardozni vágyóknak

HelloVidék   
  Megosztom
Dübörögnek a hóágyúk, közeleg a hazai nyitás: ezt kell tudni a síelni, snowboardozni vágyóknak

Végre megérkezett a várva várt hó! Újra megnyitják az eplényi síközpontot hétfőn – közölte a Síaréna Vibe Park a közösségi oldalán vasárnap este.

A Síaréna tájékoztatása szerint a síelni és snowboardozni vágyók az A1-es nagypályát, az A7-es pálya felső szakaszát és a Q3-as pályát használhatják. Emellett hétfőtől működik a négyüléses sílift, a T1-es tanpálya és a hozzátartozó felvonó, valamint több más szolgáltatás.

Mint kiderült, folyamatosan,

Az eplényi síközpont az idei szezonban december 14-én nyitotta meg kapuit, azonban a kedvezőtlen időjárás miatt január 4-én átmenetileg bezárt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hóesés

síaréna

eplény