Kórház lett a bunyó vége: két vendég verekedett össze az egri hotelben

HelloVidék   
  Megosztom
Kórház lett a bunyó vége: két vendég verekedett össze az egri hotelben

A heol.hu írta meg egy olvasói beszámoló alapján, hogy szombat délután nagy erőkkel vonultak a rendőrök a Hotel Egerbe, ahova még mentőautó is érkezett.


 

A portál megkereste az üggyel kapcsolatban a Heves Vármegyei Rendőrfőkapitányságot. Soltész Bálint sajtószóvivő a következőket mondta:

szombaton 16:49-kor egy egri hotelben két vendég összeverekedett a wellness részlegen. A szálloda két vendége, egy 57 és egy 62 éves budapesti férfi a nyakmasszírozó eszközön összevesztek, és egyikük ököllel arcon ütötte a másikat. A kiérkező mentők az egri kórházba szállították az 57 éves férfit, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A 62 éves elkövetőt az egri rendőrkapitányságon elállították, és gyanúsítottként kihallgatták garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

eger

hotel

verekedés

hotel eger