Vidéki tanyán él a Hazatalálsz és a Barátok közt sztárja: ezért költözött a 21 hektáros birtokra

HelloVidék   
  Megosztom
Vidéki tanyán él a Hazatalálsz és a Barátok közt sztárja: ezért költözött a 21 hektáros birtokra

Csapó Virágot a Barátok közt bájos fodrászaként ismerte meg az ország, most pedig a TV2-n hétköznap esténként jelentkező, Hazatalálsz című sorozatában játssza Editet, a gazdag özvegyasszonyt a szőke színésznő. Sok a hasonlóság az általa megformált karakter, és Csapó Virág magánélete között, hiszen mindketten tanyán gazdálkodnak. 

Párja, Kocsis Pál 1996-ban került a kaposvári színházba. Megismerkedésükkor mindketten mással voltak, aztán a színpadi szerelemből a való életben is szerelem lett, a színésznő kislánya is kezdettől fogva imádta a színészt. Kocsis Pál is szerepelt a Barátok köztben, állandó szereplőként 2008 és 2009 között játszotta Berényi Júlia volt férjét, írja a femina.hu.

A TV2 Hazatalálsz című sorozatában most mindketten szerepelnek, szerelmespárt alakítanak. A Csapó Virág által alakított Editet gazdag özvegynek, bolond özvegynek nevezik a sorozatban. Az előbbi a kúriája alapján nem kérdéses, hogy igaz, az utóbbi viszont csak kisvárosi csúfolódásnak tűnik.

Talán magának Editnek is kényelmesebb, ha szétszórt, nem ebben a világban élő nőnek nézik, miközben karakán nő ő, úgy helyre tudja tenni az embert, hogy a másik csak pislog. A sorozatból ki fog derülni, hogy sok tragédia és furcsaság történt az életében, és mivel a múltbeli történések nincsenek feloldva, szerintem visszamenekül a múltba. Azért gondolják bolondnak a fiatalok, például Raja (Jaskó Bálint - a szerk.), mert zongorázik, régi berendezések és dísztárgyak között él, a múltjával veszi körbe magát, ugyanis valamiért nem tudja azt elengedni

- mondta el a színésznő a lapnak.

Kocsis Pál 2012-ben, Csapó Virág 2014-ben elszerződött Kaposvárról a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházba. Egy ideig Kecskeméten albérletben éltek, aztán gondoltak egy merészet, és a házak nézegetése után végül egy 21 hektáros tanya mellett döntöttek a környéken, ahol lovakat, rackajuhokat, tyúkokat, macskát és kutyát tartanak.

Az is részben magánéleti hasonlóság, hogy Edit egy birtokon él, és családjával a színésznő is évekkel ezelőtt egy tanyán lelt új otthonra, ahol továbbra is sokféle állatot tartanak.

Mondtam is, hogy akár nálunk is lehetett volna forgatni, bár nem ilyen szép a kertünk, mint a pusztazámori kastélyé, az egy gyönyörű helyszín. Mi azért más életet élünk otthon, rajtam többször van otthon gumicsizma, mint tűsarkú

- summázta Csapó Virág.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csapó virág

színésznő

vidéki élet

kecskemét

tanya