Ennél viccesebbet ma nem láttál: a Wednesday-táncot is bevállalták a gyöngyösi könyvtárosok

HelloVidék   
  Megosztom
Ennél viccesebbet ma nem láttál: a Wednesday-táncot is bevállalták a gyöngyösi könyvtárosok

Rezsisokk ide, infláció oda, a gyöngyösi Vachott Sándor Városi Könyvtár dolgozói ismét megmutatták humoros oldalukat, és bemutatják Wednesday-táncot. Közben rossz hírt is közöltek, de ez van...továbbra is zárva tartanak.

Már szilveszterkor is különleges videót készítettek a gyöngyösi könyvtárosok, most a sikersorozat ihlette őket az újrázásra - vette észre a veol.hu.

A helyzet azért annyire nem rózsás, hiszen, ahogy a videóban is elhangzik, az ország számos városi könyvtárához hasonlóan Gyöngyösön is: február 1-től április 15-ig továbbra is zárva tartanak, de szerdánként van lehetőség hátsó ajtós kölcsönzésre, továbbá, hogy február első hétvégéjén a Petőfi Irodalmi Múzeum mozgó múzeumbusza is begördül Gyöngyös főterére, és Mátrafüredre.

Ezek után pedig a híres Wednesday-táncot is bevállalták. Legalábbis egyikük. Egy ideig, de nézzétek inkább:

Volt, aki a mi videóikból tudta meg, hogy Gyöngyösön van könyvtár

Zsolt és Dénes könyvtárosként dolgoznak Gyöngyösön, akik életükben először azért rappeltek, hogy az orosz irodalmat reklámozzák. Ez olyan jól sikerült, hogy a Belga-paródiának is beillő klipjüket azonnal felkapta az internet, de a nagy nézettség nem a semmiből jött: 2019 óta folyamatosan gyártották a tartalmat a Könyvtári Hírmondó nevű csatornára és a városi könyvtár Facebook-oldalára:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

könyvtár

bezárás

gazdaság

infláció

rezsi