Itt a nagy bejelentés: újranyitnak két vidéki fürdőt is, az árak viszont változnak

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a nagy bejelentés: újranyitnak két vidéki fürdőt is, az árak viszont változnak

Március 3-tól a Tamási Termálfürdő részlegesen, a szegedi Anna Fürdő pedig teljeskörűen látogatható. A Tamásiban működő fürdő egyelőre heti két nap lesz nyitva, számolt be róla a Termál Online. 

Ahogy a portál írja a Tamási Termálfürdő egy korábbi tűzeset miatt már jó ideje részlegesen üzemelt, de tavaly óta már teljesen zárva tartottál. Most viszont újra a működés mellett döntöttek az üzemeltetők még, ha csak részlegesen is.

A szolgáltatások közül március 3-tól a szaunavilág és egy kültéri termálmedence áll majd a látogatók rendelkezésére. Kicsit később, május 13-án kezdődik meg a strandszezon, így addig a fürdő csak pénteken és szombaton nyit ki. Pénteken 14 és 22 óra között, szombaton 11 és 22 óraa között lehet látogatni a komplexumot. Ami a belépőt illeti, 4000 forintba fog kerülni, de 19 óra után 2500 forintért is tudunk jegyet váltani. A tamási lakcímkártyával rendelkezők 20 százalékos kedvezményt kapnak.

A szegedi Anna Fürdőt takarékossági okokból zárták be tavaly, viszont most márciustól visszaáll a fürdő korábbi működési rendje. Ez azt jelenti, hogy nyit a termál és a wellness részleg is, és elérhetőek lesznek a fürdőgyógyászati kezelések is. Az árakat nézve a belépőkért 3500 forintot kell fizetni, a kedvezményes jegy 2800 forint, az éjszakai fürdőzés pedig 3000 forintba fog kerülni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fürdő

anna fürdő

tamási termálfürdő

nyitvatartás

jegyárak