Itt a bejelentés: hatalmas dologra készülnek Miskolcon, ez nem kis beruházás lesz

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: hatalmas dologra készülnek Miskolcon, ez nem kis beruházás lesz

Kilátó ReStart - ma délelőtt adtuk át a kivitelezőnek a munkaterületet, ezzel is szimbolizálva, mennyire fontos számunkra az avasi kilátó és az egész Avas fejlesztése - közölte Szopkó Tibor, Miskolc város polgármestere Facebook-posztjában.

Az átadásról és a tervekről bejegyzésében láthatunk képeket, illetve egy videót is megosztottak a tervekről. Mutatjuk, hogy fog átalakulni a legendás kilátó:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

avas

avasi kilátó