Ilyen még nem volt Magyarországon: hatalmas csúszdatorony várja nyártól a fürdőzőket itt

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen még nem volt Magyarországon: hatalmas csúszdatorony várja nyártól a fürdőzőket itt

Június 17-én adják át a 2023-as év legnagyobb fürdős újdonságát: megnyitják a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőt, ahol összesen 21 medence kap helyet, írja a termalonline.hu. A győri fürdőkomplexum az idei év legjelentősebb fürdős fejlesztése, több mint 23 milliárd forint értékű beruházásról van szó, amelyhez még csak hasonló volumenű fürdőfejlesztést sem valósítottak meg eddig Magyarországon.

Úgy tűnik, tartani tudják a korábban bejelentett nyár eleji átadást, a bejelentés szerint ugyanis június 17-én nyitják meg a kapukat a nagyközönség előtt, így a tanítási szünet elejétől élvezhetik a látogatók az új létesítményt.

A költségeket az is megnövelte, hogy elsőként egy védőgátat építettek, mert a korábbi években a Mosoni-Duna vagy a Rába áradásakor szinte teljesen előntötte a víz ezt a területet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

élményfürdő

gyógyfürdő

győr

rq vízi élménypark és gyógyfürdő

fürdőkomplexum

fejlesztés

beruházás