Ilyen még nem volt Magyarországon: hatalmas csúszdatorony várja nyártól a fürdőzőket itt

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen még nem volt Magyarországon: hatalmas csúszdatorony várja nyártól a fürdőzőket itt

Június 17-én adják át a 2023-as év legnagyobb fürdős újdonságát: megnyitják a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőt, ahol összesen 21 medence kap helyet, írja a termalonline.hu. A győri fürdőkomplexum az idei év legjelentősebb fürdős fejlesztése, több mint 23 milliárd forint értékű beruházásról van szó, amelyhez még csak hasonló volumenű fürdőfejlesztést sem valósítottak meg eddig Magyarországon.

Úgy tűnik, tartani tudják a korábban bejelentett nyár eleji átadást, a bejelentés szerint ugyanis június 17-én nyitják meg a kapukat a nagyközönség előtt, így a tanítási szünet elejétől élvezhetik a látogatók az új létesítményt.

A költségeket az is megnövelte, hogy elsőként egy védőgátat építettek, mert a korábbi években a Mosoni-Duna vagy a Rába áradásakor szinte teljesen előntötte a víz ezt a területet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

élményfürdő

gyógyfürdő

győr

rq vízi élménypark és gyógyfürdő

fürdőkomplexum

fejlesztés

beruházás