Végre! Újabb három vidéki termálfürdőben lazulhatnak a vendégek itthon áprilistól

HelloVidék   
  Megosztom
Végre! Újabb három vidéki termálfürdőben lazulhatnak a vendégek itthon áprilistól

Április elsején, reggel 9 órakor nyit a Borgátai Termálfürdő. A Sárvár közelében fekvő, 1968 óta működő fürdőben szabadtéri medencék állnak a vendégek rendelkezésére. A termálfürdő kedvelőinek érdemes lesz a nyitás hónapjában ellátogatniuk Borgátára, ugyanis május elsejéig még a tavalyi jegyárak lesznek érvényben. Felnőtteknek 200 forintba, nyugdíjasoknak 1750 forintba, gyerkeknek 1000 forintba kerül a belépőjegy. A zárás előtti három órában még olcsóbb jegyeket kínálnak. Két másik termálfürdő is megnyitja kapuit áprilisban, írja a termalonline.hu.

A Dunaföldvári Gyógyfürdő alap esetben egész évben üzemel, de a megemelkedett energiaárak miatt tavaly év vége óta zárva tart. Viszont április elsején újranyitják a fürdőt, reggel 8-tól 18-ig lesz látogatható.

A Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping újranyitása április 7-én történik, első körben a termálvizes medence, a szauna és a jakuzzi lesz elérhető a vendégeknek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

termálfürdők

fürdők

borgáta

jászszentandrás