Forrong a hangulat Cegléden: zajongás miatt focipályákat záratott be a bíróság

HelloVidék   
  Megosztom
Forrong a hangulat Cegléden: zajongás miatt focipályákat záratott be a bíróság

A Házon kívül készített riportot arról, hogy Cegléden 20 évnyi harc után néhány lakó bezáratott egy pályát, amin felháborodott a város. Kérdés, hogy ha egy focipálya bezáratható, vajon érdemes-e pereskedni minden zajforrás miatt. Ennek jártak most utána.

Most fél évet kapott az önkormányzat, hogy mindkét helyen megszüntesse a sportolási lehetőséget. Kiszámolták, a két pálya felépítése máshol 50 millió forintba kerülne. A beton viszont maradna, amin esetleg parkolót tudnának kialakítani az óvoda tőszomszédságában. Illetve, ahogy megkapták az írásos ítéletet, a Kúriához fordulnak majd.

A polgármester azt mondta, ez az „egymás mellett élés tragédiája, az, hogy nem vagyunk toleránsak egymással”. Az alpolgármester pedig attól tart, ez egy precedens értékű ítélet lehet, és más városokban is elindulhatnak hasonló folyamatok, ami szerinte nem lenne jó.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

foci

focipálya

cegléd