Forrong a hangulat Cegléden: zajongás miatt focipályákat záratott be a bíróság

HelloVidék   
  Megosztom
Forrong a hangulat Cegléden: zajongás miatt focipályákat záratott be a bíróság

A Házon kívül készített riportot arról, hogy Cegléden 20 évnyi harc után néhány lakó bezáratott egy pályát, amin felháborodott a város. Kérdés, hogy ha egy focipálya bezáratható, vajon érdemes-e pereskedni minden zajforrás miatt. Ennek jártak most utána.

Most fél évet kapott az önkormányzat, hogy mindkét helyen megszüntesse a sportolási lehetőséget. Kiszámolták, a két pálya felépítése máshol 50 millió forintba kerülne. A beton viszont maradna, amin esetleg parkolót tudnának kialakítani az óvoda tőszomszédságában. Illetve, ahogy megkapták az írásos ítéletet, a Kúriához fordulnak majd.

A polgármester azt mondta, ez az „egymás mellett élés tragédiája, az, hogy nem vagyunk toleránsak egymással”. Az alpolgármester pedig attól tart, ez egy precedens értékű ítélet lehet, és más városokban is elindulhatnak hasonló folyamatok, ami szerinte nem lenne jó.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

foci

focipálya

cegléd