Különleges nap a mai: rengeteg programmal várja a szórakozni vágyókat a cirkusz

HelloVidék   
  Megosztom
Különleges nap a mai: rengeteg programmal várja a szórakozni vágyókat a cirkusz

Idén április 15-én 13. alkalommal ünneplik világszerte a sokszínű cirkuszművészetet éltető Cirkuszok Világnapját. Az eseményre a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata Nyíregyházán, nyílt porondlátogatással és különleges programokkal készül.

15 évvel ezelőtt, 2007-ben hívta életre a Cirkuszművészeti Világszövetség az Európai Cirkusznapot, amely hirtelen akkora népszerűségre tett szert, hogy 2010 óta Cirkuszi Világnap néven tartják számon, azóta pedig minden április harmadik szombatján a cirkuszművészeti központok világszerte megünneplik a sokszínű cirkuszművészet műfaját.

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata nyíregyházi állomásozása alatt, április 15-én különleges extra programmal készül a Cirkuszok Világnapjára. Az esemény célja a klasszikus cirkuszi szórakozás kultúrájának népszerűsítése. A látogatók ezen a napon betekintést kaphatnak a cirkuszok zárt világának életébe és láthatják, mennyi munka áll egy-egy fellépés mögött.

Az eseményen a Nemzeti Cirkusz világhírű artistái nyílt porondlátogatást tartanak kicsiknek és nagyoknak, akik kipróbálhatják a cirkuszi eszközöket, testközelből tekinthetik meg a cirkuszban szereplő háziállatokat és fotót is készíthetnek kedvencükkel.

A Cirkuszok Világnapján Magyarország egyetlen Kossuth-díjas cirkuszművésze, a Nemzeti Cirkusz alapítója, id. Richter József is trombitát ragad és a cirkusz zenekara élén szórakoztatja a közönséget.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

cirkusz

cirkuszok világnapja

magyar nemzeti cirkusz

nyíregyháza

programok