Brutális kapás: embernagyságú halszörnyet fogott ki a mázlista pecás + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális kapás: embernagyságú halszörnyet fogott ki a mázlista pecás + videó

A giga méretű harcsát negyedórányi fárasztás után sikerült partra húzni, majd miután lefényképezték, visszaengedték a vízbe - írta a nool.hu.

Hakkel Krisztián és Baksa Dénes a Nógrád vármegyei Mihálygergén, a Komravölgyi-víztározóból fogta ki a hatalmas halat – számolt be a nool.hu.

A páros április 18-án, vasárnap 21 órakor élőhalas, emeltfenekes technikával horgászott, amikor érezték, hogy valami nagy került a horogra.

Negyedórás, kőkemény fárasztás után sikerült partra csábítani a harcsát, amelynek a hossza 251 centiméter volt. A tömegét nem mérték meg, mert nem szerették volna összenyomni az állatot, amelyet a fotózás után vissza is engedtek a vízbe. Minden bizonnyal meghaladhatta a 100 kilogrammot.

A fogásról beszámolt a nyilvános Nógrádi hírek Facebook-csoportban Varga Viktor, akinek korábban szintén volt már szerencséje kapitális harcsához a Komravölgyi-víztározónál.

Elismerésünk a fogáshoz, és külön köszönet, hogy ezt a halat más is kifoghatja, mert a srácok a mérés és fotózás után visszaengedték

– írta.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hal

horgászat

harcsa